Atentie soferi! Asiguratorii nu mai au chef sa plateasca daunele!

Atentie soferi! Asiguratorii nu mai au chef sa plateasca daunele!
In cazul unui accident, polita RCA are scopul de a acoperi daunele cauzate din vina altuia. Se pare insa ca firmele de asigurari nu prea mai au bani si incearca sa acopere foarte putin sau deloc din dauna initiala. Asa ca, aveti grija unde va faceti asigurarea!
Distribuie pe Facebook

Problema este ca nu vei sti niciodata ce asigurare are cel care te-a lovit, asa ca e un joc de noroc. Pe internet exista topuri ale firmelor de asigurari si care sunt cele mai prost-platnice. Printre acestea, conform unui site de specialitate (www.asigurarirca.net), se numara: Euroins, Astra, Carpatica, Uniqa si Omniasig.

In Romania, 99% din cei care au asigurare RCA la masina apeleaza la cea mai ieftina varianta, stiind ca de ea "se vor bucura" numai cei care vor fi tamponati de asigurat. Din pacate, ceea ce nu stie multa lume, este faptul ca daca in instanta se hotaraste ca firma de asigurari sa nu plateasca dauna sau o parte din ea, soferul care a facut accidentul poate fi dat in judecata si poate plati el dauna integral. Asadar, e bine de stiut unde faci RCA-ul!

Atentie soferi! Firmele de asigurari nu mai au chef sa plateasca daunele!


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Asigurari auto DATA PUBLICĂRII: 11 August 2010