Dupa Astra si Carpatica, City Insurance se apropie de faliment. Ghici al cui nepot era la conducere?

Dupa Astra si Carpatica, City Insurance se apropie de faliment. Ghici al cui nepot era la conducere?
  • Anul trecut, City a fost asiguratorul RCA nr. 4 in Romania
  • Managerul Odobescu, cumnat al lui Nastase
  • Prejudiciu de 155 de milioane de lei
Distribuie pe Facebook

O alta companie cu management deficitar se apropie de faliment. E vorba de City Insurance, o companie cu zeci de mii de polite RCA pentru soferi si asigurari de locuinta. Problema este ca la conducerea acestei companii se afla cumuntal lui Bombonel, zis si Adrian Nastase.

La Astra s-a incercat furtul cu ambele maini si a mers cat a mers, dupa care a intrat in faliment. La Carpatica lucrurile stau cam la fel, la fel si la Euroins. Dar cel mai nou musafir la masa falimentarilor este City Insurance, una dintre cele mai populare companii in randul soferilor care au incheiat zeci de mii de polite RCA si Casco la aceasta firma.

Cei de la Autoritatea pentru Supraveghere Financiara tocmai au declarat ca urmeaza sa inceapa procedura de redresare financiara pentru City, asa cum cere legea 503/2004. Problema este ca, in urma unui control, s-a stabilit ca exista un deficit de 155 de milioane de lei, o suma mult prea mare pentru ca ASF sa o poata acoperi. Cu alte cuvinte, se urmeaza procedurile legale, dar falimentul este inevitabil.

La conducerea acestei companii se afla Dan Odobescu, cumnatul fostului prim-ministru spagar, mincinos si mitocan, fost puscarias, amorez si vanator, nimeni altul decat Adrian Burberry Nastase. Adica atunci cand Bombo era smecher, l-a pus pe cel care are grija de fata lui la conducerea unei firme mari de asigurari. Doar ca omul, in loc sa-si faca treaba, a furat cat a putut din banii platiti de soferi pentru asigurari. Si ghici ce: dupa atatea case construite, masini luxoase si vacante in tari exotice, nu au mai ramas bani pentru acoperirea daunelor. De unde si situatia prezenta ce se va finaliza cu falimentul. Nimic nou.

Distribuie pe Facebook
mai multe