Reduceri la CASCO si RCA pentru proprietarii de masini Citroen

Reduceri la CASCO si RCA pentru proprietarii de masini Citroen
Citroen Romania si Generali, un pion important pe piata asigurarilor auto din Romania, au incheiat la inceputul acestei luni un parteneriat exclusiv pentru a sprijini clientii Citroen in asigurarea autoturismelor.
Distribuie pe Facebook
In cadrul acestui parteneriat, Generali va oferi o reducere de 15% pentru asigurarea CASCO si un discount de pana la 25% pentru polita RCA. Oferta este valabila atat pentru clientii care achizitioneaza un autoturism nou marca Citroen, cat si pentru posesorii de autovehicule Citroen cu vechimea de maxim 10 ani.
Totodata, posesorii de autoturisme Citroen care au deja polite CASCO si RCA, ambele incheiate la Generali, vor beneficia si de valabilitate a politei CASCO extinsa la toata Europa, pe perioada in care cele doua asigurari se suprapun.
In plus, acestia vor beneficia de asistenta rutiera extinsa in Romania precum si in strainatate, asigurata de Generali, in intervalul in care polita CASCO este valabila.
Alte avantaje de care pot beneficia clientii Citroen la incheierea unei polite CASCO sunt reparatiile fara aplicarea fransizei (in cazul in care valoarea daunelor depaseste suma de 500 de euro) sau cu fransiza diminuata cu 50% (in cazul in care valoarea reparatiilor este mai mica de 500 de euro).
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Asigurari auto DATA PUBLICĂRII: 20 Decembrie 2011