De la coasta la raliu

De la coasta la raliu
La volanul unui Seat Ibiza diesel de Grupa A, pilotul Adrian Moraru a urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului la prima editie a CNVC, Muscel Racing Contest. Se pregateste acum sa ia startul la urmatoarea etapa de CNR la volanul Mitsubishi-ului sau de concurs cu numarul 333, Raliul Targu Mures.
Distribuie pe Facebook
Dupa ce materialul de concurs l-a tradat la Raliul Argesului, acum masina a primit un motor refacut complet si e gata de start.

Adrian Moraru: “Victoria de la Campulung mi-a ridicat moralul, in conditiile in care a trebuit in foarte scurt timp sa ma acomodez cu tractiunea fata a Seat-ului in care am urcat pentru prima data la aceasta etapa de campionat. La Targu Mures vom fi prezenti la start cu o masina al carei motor este refacut complet si vom pleca foarte increzatori in acest raliu. Promitem asadar sa dam totul din noi pentru a obtine o clasare buna la Grupa K.”

Echipajul 333 este sustinut in sezonul 2010 de Confort S.A., Izometal, Magelan, Brighthouse, TVT 89, Full Print Banat si Conar Arad.

Distribuie pe Facebook
mai multe