Keleti si Ponta - in continuare liderii grupei A din CNR

Keleti si Ponta - in continuare liderii grupei A din CNR
Edwin Keleti si Victor Ponta raman Campionii grupei A in Campionatul National de Raliuri Dunlop! Dupa sase victorii consecutive in sezonul 2010, echipajul pastreaza trofeele castigate anul trecut la grupa A si in clasamentul 2RM. Edwin si Victor au avut un sezon exceptional in acest an cand au reusit sa castige curse de asflat, de macadam, pe ploaie, noroi sau praf la bordul Renault-ului Clio R3 Maxi Evo 2009.
Distribuie pe Facebook

Cele 150 de puncte castigate in etapele de pana acum le asigura titlul national la grupa A si prima pozitie in clasamentul 2RM, cu doua etape inaintea inchiderii anului competitional.

Edwin Keleti: Am avut un sezon de exceptie pana acum. Am reusit victorie dupa victorie in conditii diverse de concurs. Ne-am descurcat si pe asfalt si pe macadam, pe suprafete uscate sau murdare si ne-am reconfirmat valoarea. La Tara Barsei am reusit sa transam Campionatul in favoarea noastra. A fost un obiectiv pe care ne-am concentrat foarte tare si l-am atins fara sa facem greseli. Totul a mers perfect! Victor a fost la inaltime iar titlurile pe care le-am obtinut de cand suntem impreuna vorbesc de la sine despre cum ne descurcam ca echipaj. Pneurile Pirelli au dovedit inca o data, daca mai era cazul, ca pot face fata diferitelor conditii de aderenta pe care le-am intilnit pana acum. Multumesc si echipei tehnice care a reusit sa pregateasca masina, astfel incat sa ne pastram laurii si in 2010. Pentru ultimele doua etape, ne permitem sa visam putin cu ochii deschisi si sa ne gandim la o masina cu tractiune integrala. Nu avem nimic concret in acest moment si trebuie sa vedem daca acest demers este si in interesul echipei din punct de vedere al punctelor la final de sezon.

Victor Ponta: Sunt si eu foarte bucuros de acest rezultat si de faptul ca ne-am asigurat linistea pentru ultimele doua etape din Campionat. Raliul de la Tara Barsei a fost foarte frumos si am simtit concurenta mult mai puternica, ceea ce ne-a prins bine. Sigur, ne dorim sa mergem cat mai bine la Arad si la Iasi, dar acum nu mai exista presiune si ne putem concentra putin si pe ceea ce avem de facut in viitor. Sunt bucuros si pentru echipa pentru ca am reusit sa acoperim ghinionul lui Gergo Szabo care a abandonat din postura de lider.

Edwin Keleti si Victor Ponta reusesc la finalul etapei a sasea a Campionatului National de Raliuri Dunlop sa-si treaca in palmares inca doua titluri nationale: Campioni la grupa A si in clasamentul 2RM. Ei au castigat aceste trofee si in sezonul 2009 dupa ce in 2008 au castigat titlul national la Clasa N2 si Cupa Dacia Ursus.

Edwin Keleti si Victor Ponta le multumesc pertenerilor care ii sustin in 2010: Jack Daniel's, Renault Romania, Pirelli Romania, Colgate-Palmolive (Romania) prin Mennen Speed Stick, Rin Grand Hotels, Ixell si Autovit.ro.
Distribuie pe Facebook
mai multe