La finalul Raliului Moldovei Moinesti, Gergo Szabo si Karoly Borbely au ridicat marele trofeu deasupra capului

La finalul Raliului Moldovei Moinesti, Gergo Szabo si Karoly Borbely au ridicat marele trofeu deasupra capului
  • Echipajul BCR Leasing Rally Team a reusit sa castige pentru al doilea an consecutiv Raliul Moldovei Moinesti
  • Categoria 2 Roti Motrice a fost castigata de Adrian Raspopa si Cosmin Daicu
  • Florin Petrisor si Iulian Ichim s-au impus in Campionatul National Rally 2 Dunlop
Distribuie pe Facebook

La finalul celor doua zile, 15 probe speciale si 116,99 kilometri, echipajul format din Gergo Szabo si Karoly Borbely a castigat Raliul Moldovei Moinesti.

Dupa doua zile excelente, echipajul BCR Leasing Rally Team s-a impus pentru al doilea an consecutiv in Raliul Moldovei Moinesti. Gergo Szabo si Karoly Borbely si-au mentinut avansul de 59,5 secunde avut la finalul zilei de vineri, iar cu o singura proba castigata din primele doua bucle, cei doi au reusit sa mareasca ecartul la 1:08.3, inaintea ultimelor doua probe ale zilei de sambata.

Szabo a dat totul in ultima proba a raliului, Power Stage-ul, si si-a trecut in cont si cele 3 puncte suplimentare. "Am avut un week-end excelent la Raliul Moldovei Moinesti. Ne-am bucurat de fiecare kilometru parcurs iar masina a functionat perfect," a declarat pilotul maghiar.

Pozitia secunda a fost adjudecata de Edwin Keleti si Toni Avram, dupa ce pilotul clujean a fortat si s-a impus pe prima proba de sambata, insa a avut un parcurs mai slab pe a doua. Cu o noua victorie pe penultima probla si un loc 3 pe Power Stage, cei doi au incheiat aceasta etapa pe acelasi loc ca si la editia anterioara.

Raliul Moldovei Moinesti

Dupa ce colegul sau de echipa Florin Tincescu a luat startul sambata in fata lui, experienta lui Bogdan Marisca si-a spus cuvantul, iar inainte de Power Stage-ul Vermesti, clujeanul a facut rocada cu Tincescu, completand podiumul Raliului Moldovei Moinesti.

Raliul Moldovei Moinesti

Castigatorul categoriei 2 Roti Motrice a fost echipajul format din Adrian Raspopa si Cosmin Diacu, care au castigat toate probele speciale si si-au trecut in cont o victorie mult asteptata. Podiumul acestui clasament a fost incheiat de Raul Badiu si Gabi Lazar la bordul unei Dacii Logan, si de Mihai Manole si Florin Dorca, care au concurat cu un Peugeot 208 R2.

Raliul Moldovei Moinesti

In cadrul Cupei Dacia, Norbert Maior a fost obligat sa abandoneze, iar Raul Badiu a castigat toate probele din a doua zi de concurs, si si-a trecut astfel in cont o noua victorie in aceasta grupa.

Radu Necula si-a conservat prima pozitie castigata la finalul zilei de vineri si a reusit sa se impuna in cadrul Cupei Suzuki, urmat pe a doua pozitie de Alexandru Ardelean si Peter Kelemen.

Echipajul format din Catalin Grigoriu si Lucian Florea a reusit sa se impuna in cadrul clasamentului Debutantilor, iar clasa 11 a fost castigata de Dragos Dinu si Dan Dobre.

Florin Petrisor si Iulian Ichim s-au impus in Campionatul National Rally 2 Dunlop, urmati de Romain Desire Marc Gilles si Alin Lepadusa si Cosmin Salistean si Adrian Lelutiu.

Distribuie pe Facebook
mai multe