Patru zile pana la startul Raliului Argesului Euromall..

Patru zile pana la startul Raliului Argesului Euromall..
Nu mai sunt decat patru zile pana la startul ultimei etape a Campionatului National de Raliuri al Romaniei. Inceputul de saptamana a adus cu el si intrarea in linie dreapta a pregatirilor pentru editia din acest an Raliului Argesului Euromall.
Distribuie pe Facebook
Ultima etapa a Campionatului National de Raliuri, va pune la incercare, pentru ultima data in acest an, oameni si masini. Incepand de vineri, Pitestiul va fi gazda bolizilor care, pilotati de nume binecunoscute in sportul auto, vor trebui sa dea inca o data masura valorii lor, la sfarsitul unui campionat “de criza”.

Si daca astazi, conform regulamentului, se vor inchide listele de inscrieri,liste care vor fi date publicitatii maine, putem anunta deja ca ne vom bucura de prezenta certa a inca unui echipaj din strainatate.
Alaturi de vedetele national consecrate, echipajul din Ungaria , conform palmaresului, se prezinta ca un adversar redutabil. Este vorba de Krupp Zoltan- Becze Zoltan, apartinand clubului Budaors Motorsport. Cei doi vor pilota un Evo9 si vor concura la grupa H

Pana in present, in palmaresul lor au inscris date deloc de neglijat: campioni nationali, de doua ori vicecampioni nationali, locul II la Gravel Cup,campioni de doua ori la VMax Cup,locul IV de doua ori la Rally E.C. sunt tot atatea rezultate care ii recomanda. Asa cum au declarat organizatorii, pregatirile sunt pe ultima suta de metri. Se revad probele stabilite,probe care se anunta destul de dificile. Detaliile tehnice sunt puse deja la punct.

Presa este de asemenea foarte interesata de eveniment, acreditarile din partea ziaristilor de specialitate, sosite deja de astazi tradeaza interesul si nerabdarea cu care este asteptat evenimentul..

Vom reveni cu amanunte in cursul serii, odata ce lista de participare se va finaliza.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Campionatul National de Raliuri DATA PUBLICĂRII: 27 Octombrie 2009