Podium la Bacau pentru Adrian Grigore

Podium la Bacau pentru Adrian Grigore
Distribuie pe Facebook
Echipajul Adrian Grigore/Marius Paunescu se afla in fata unui nou examen important: Raliul Bacaului. Debutul de an competitional nu a fost unul foarte bun, cu un abandon tehnic in cursa de la Brasov, insa pilotul bucurestean a trecut repede peste acest esec. Adi a bifat o victorie importanta la Clasa 9 in confruntarea de la Timisoara si are acum toate motivele sa fie optimist pentru disputa din Moldova.
Adrian Grigore: "Mergem increzatori la Bacau, acolo unde vom intalni o configuratie noua fata de cea din 2011. Proba lunga - cea mixta - va transa cu siguranta batalia pentru medalii, mai ales ca sunt doua treceri, deci atat echipajele cat si masinile vor fi foarte solicitate. Suntem constienti ca la macadam avem o concurenta puternica, dar acest lucru ne motiveaza si mai tare. Ne respectam adversarii si sper sa fie o lupta la fel de frumoasa ca la Timisoara."
Adrian si Marius spera ca Bacaul sa insemne un nou loc fruntas, punctele acumulate in raliul care va avea loc intre 25-26 mai permitandu-le sa urce in clasamentul general al grupei.

Adrian Grigore: "Plecam 'setati' pentru podium, mai ales ca Honda este pregatita pentru macadam, de acest lucru ocupandu-se excelent echipa tehnica condusa de prietenul nostru Bogdan Samoila. Am facut saptamana trecuta o sesiune de teste pentru a ne reacomoda cu suprafata mai putin aderenta si totul pare a fi in regula.

Raliul Moldovei ne obliga la un rezultat bun si pentru ca sponsorul nostru - Biborteni - a facut un parteneriat cu Adi Raspopa, organizatorul evenimentului, asta dovedindu-ne inca o data ca are incredere ca noi ii reprezentam imaginea la cel mai inalt nivel.

Doresc sa le multumesc tuturor celor care ne-au fost alaturi si in primul rand echipei de profesionisti de la Institutul de Cercetare pentru Sport, condus de Pierre de Hilerin, care se ocupa de pregatirea mea fizica si care trateaza cu profesionalism si seriozitate fiecare etapa din antrenamentul meu zilnic."

Echipajul Adrian Grigore/Marius Paunescu multumeste sponsorului "BIBORTENI" si partenerilor traditionali: "IGOL" - lubrifianti, "CARPATI MOTOR" - dealer Honda, "IRISH GREEN", "EUROPRIM" - transporturi, Restaurant "CERBUL CARPATIN", "BALPER MEDIA", Agentia de turism "TRIUNGHI", Hotel "COTA 1400".

Distribuie pe Facebook
mai multe