Tess Rally 2014: REZUMATUL complet al primei etape din CNR Dunlop

Tess Rally 2014: REZUMATUL complet al primei etape din CNR Dunlop
  • Prima etapa a CNR Dunlop 2014 s-a desfasurat in perioada de 21 - 22 martie, la Brasov
  • Cotat cu un coeficient de 1.2, raliul a fost castigat de francezul Francois Delecour
  • Podiumul general a fost completat de pilotii Marco Tempestini, respectiv Dan Girtofan
Distribuie pe Facebook

Campionatul National de Raliuri a revenit dupa o vacanta binemeritata, prima etapa a sezonului competitional 2014 desfasurandu-se la Brasov, in perioada 21 - 22 martie.

Cea mai importanta etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2014 din punctul de vedere al punctajului, datorita coeficientului sau de 1.2, Tess Rally Brasov l-a incoronat drept castigator pe Francois Delecour, pilotul francez reusind sa se impuna in fata echipajului format din Marco Tempestini si Lucio Baggio.

Cea de-a treia treapta a podiumului general i-a revenit in cele din urma lui Dan Girtofan, care s-a mentinut pe pozitiile fruntase pe parcursul intregului raliu, in timp ce pozitia a patra a fost ocupata in mod surprinzator de echipajul format din Sebastian Barbu si Sergiu Itu, care a renuntat la colaborarea cu Bogdan Marisca dupa 17 ani.

La finalul celor 137.2 de kilometri impartiti in 11 probe speciale, dintre care cinci s-au desfasurat in ziua de vineri, iar restul de sase sambata, primul loc al clasei 2 roti motrice a mers catre Adrian Raspopa, pilotului onestean revenindu-i locul 7 la general. Locul 2 al clasei a fost adjudecat de echipajul format din Vali Porcisteanu si Dan Dobre pe un Renault Clio R3, iar locul 3 de Raul Badiu.

In cadrul Cupei Dacia, podiumul a fost completat, pe rand, de echipajele Alexandru Mirea / Dragos Despinoiu, Bogdan Barbu / Petru Paler si Adrian Teslonva / Cseh Imre, in timp ce prima etapa a Cupei Suzuki 2014 a fost adjudecat de Sebastian Gioarsa.

Urmatoarea etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2014 se va desfasura in perioada 9 - 10 mai, la Arad. Pana atunci insa, iata cele mai importante momente ale evenimentului Tess Rally Romtelecom.

Distribuie pe Facebook
mai multe