Un raliu complet nou

Un raliu complet nou
- „Dinamobilul” ajunge la Targu Mures

- Campania „Race and Help” continua si la aceasta etapa

- „Raliu” si pe blog
Distribuie pe Facebook
Chiar daca fotbalul a intrat in vacanta, „Dinamobilul” isi continua aventura pe probele speciale din Campionatul National de Raliuri. In acest weekend, Alex Filip si Bogdan Iancu se vor lupta pentru puncte in Raliul Targu Mures.

Raliul Targu Mures, inclus in premiera in calendarul Campionatului National de Raliuri, este urmatoarea provocare pentru echipajul 79. „Este o etapa complet noua pentru toata lumea si acest lucru va face ca lupta la grupa A sa fie extrem de interesanta. Pentru noi, ca echipaj, este o mare provocare pentru ca munca in echipa, in acest sport, este extrem de importanta”, a spus Alex Filip, inaintea etapei de la Targu Mures.

Etapa a treia din Campionatul National de Raliuri se va desfasura vineri si sambata, 4 – 5 iunie, pe probele speciale din judetele Mures si Harghita. In total se vor parcurge 217,9 kilometri, dintre care 100 kilometri impartiti in 12 probe speciale. „Cele mai interesante probe sunt PS 6 si PS7 cu o lungime de aproape 30 kilometri fiecare. Cred ca acolo se va decide castigatorul in aceasta etapa. La recunoasteri am acordat o atentie speciala acestor probe si cred ca ne vom intra foarte repede in ritm”, a spus Bogdan Iancu, copilotul echipajului 79.

Dupa podiumul din Raliul Argesului, echipajul 79 se afla pe locul 3 in clasamentul general al grupei A, iar pentru etapa a treia din Campionatul National de Raliuri obiectivul este sa adune cat mai multe puncte. „Avem cea mai slaba masina de la grupa A, dar vrem sa terminam si aici pe podium. Este important atat pentru lupta in clasamentul grupei A, dar si pentru premiile puse in joc in Citroën Racing Trophy Romania”, a spus Alex Filip.

Incepand cu Raliul Targu Mures, echipajul 79 promoveaza Orange store, numele sub care isi desfasoara activitatea magazinele Orange in regim de franciza. Designul Orange store integreaza toate functionalitatile specifice retalului telecom modern, astfel incat clientii care trec pragul acestor magazine sa beneficieze de o experienta de cumparare cat mai placuta.

Campania „Race and Help”, prin care echipajul 79 strange fonduri pentru Fundatia Hospice „Casa Sperantei” Brasov, va continua si la Raliul Targu Mures. In etapa a treia a sezonului in contul „Race and Help” pot intra 500 Euro, bani care vor fi donati de Citroën Romania. In total, in contul „Race an Help” s-au strans, dupa primele doua etape din Campionatul National de Raliuri, 971,5 Euro. In plus, toti cei care vor sa sustina Fundatia Hospice „Casa Sperantei” o pot face si trimitand un sms la numarul scurt 890, disponibil in retelele Orange, Vodafone si Cosmote.

Raliul Targu Mures nu este doar o premiera in Campionatul National de Raliuri, ci este si primul raliu pe care Alex Filip il va comenta aproape „in direct” pe blogul sau. „Voi incerca sa-i tin la curent pe toti suporterii nostri, care nu ajung pe probele speciale, cu tot ceea ce facem noi in aceasta etapa. Vor avea acces la recunoasteri, pe probele speciale, in parcul de service si, sper eu, la festivitatea de premiere”, a mai spus Alex Filip, inaintea Raliului Targu Mures. Toate informatiile si fotografiile de la aceasta etapa vor fi postate pe site-ul http://www.alexandrufilip.ro/blog/

Clasament general grupa A – PILOTI dupa Raliul Argesului (etapa a 2-a din 8)*
1. Edwin Keleti 50 p, 2. Danny 36 p, 3. Alex Filip 27 p, 4. Vlad Cosma 22 p, 5. Alexandru Mitroi 15 p, 6. Rares Tomita 14 p, 7. Nistor Duval 10 p, 8. Octavian Ciovica 8 p, 9. Szabo Csongor 4 p, 10. Andrei Cascaval 2 p, Cristian Toader 1p.

In 2010, echipajul Alex Filip/Bogdan Iancu este sustinut de: Orange Romania, Michelin Romania, Computerland, Citroën Romania, FC Dinamo Bucuresti, Converse, Colina Motors si Hospice Casa Sperantei Brasov.
*Sub rezerva omologarii rezultatelor de catre FRAS.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Campionatul National de Raliuri DATA PUBLICĂRII: 3 Iunie 2010