Vali Porcisteanu a inceput cu dreptul sezonul 2012

Vali Porcisteanu a inceput cu dreptul sezonul 2012
Valentin Porcisteanu a castigat Tess Rally Brasov, prima etapa a Campionatului National de Raliuri. Pilotul pitestean al BCR Leasing Rally team s-a impus cu peste 1 minut avans in cursa de la poalele Tampei, pe care a controlat-o in permanenta.
Distribuie pe Facebook
Despre performanta de la Brasov, Valentin Porcisteanu a delcarat: "A fost foarte bine! Exact inceputul de sezon de care aveam nevoie. Stiam ca putem fi rapizi la Brasov si am incercat sa facem totul cat mai bine. Avansul din prima parte a raliului a fost suficient pentru ca in cea de-a doua parte sa ne concentram pe mentinerea unui ecart constant fata de urmaritori. In cele din urma strategia a dat roade si am adus masina cu bine la sosire, urcand pe prima treapta a podiumului"
Tomi Dragan a parcurs trei manse de calificare la WSK Master Series, terminand pe locul 9 in prima dintre acestea si pe pozitia a 16-a in celalalte doua. Ultima mansa de calificare de la Castelletto va avea loc duminica, tot atunci fiind programate prefinala si finala competitiei.

Robert Visoiu a luat startul in prima sa cursa din Formula 3 Italiana. Tanarul pilot roman s-a clasat pe locul 11 in prima cursa si pe pozitia a 7-a in cea de-a doua mansa de concurs. Urmatoarea etapa a Formulei 3 Italiene va avea loc in luna mai in pe circuitul Hungaroring de langa Budapesta.

Distribuie pe Facebook
mai multe