Flash news Cupa Resita - Accident Dumitrescu

Flash news Cupa Resita - Accident Dumitrescu
Silviu Dumitrescu a iesit in decor in mansa secunda de antrenamente, lovind un cameraman aflat pe marginea traseului. Bucuresteanul este in afara oricarui pericol, insa din pacate Mircea Fekete, cameramanul accidentat, a fost transportat de urgenta la spital cu o fractura deschisa la picior.
Distribuie pe Facebook

Doctorii asigura insa ca viata acestuia nu este in pericol, situatia fiind sub control. Mircea Fekete este o prezenta nelipsita de la cursele organizate sub egida FRAS, probabil multi din fanii motorsportului vazand candva imagini filmate de acesta. Gandurile redactiei autorally.ro sunt alaturi de el si speram sa-l vedem cat mai repede sanatos. Silviu Dumitrescu participa la volanul unui monopost Dallara.


Cursa este oprita si se asteapta sosirea politiei la locul incidentului pentru a ancheta cele intamplate, dupa binecunoscutele proceduri care au mai fost vazute in intrecerile sportive din Romania.
De asemenea, se pare ca din cauza caldurii au existat niste probleme cu aparatele oficiale de masura si timpii celor care au reusit sa urce nu sunt corecti.

Va vom tine la curent cu desfasurarea evenimentelor pe masura ce avem alte informatii.


UPDATE: Se pare ca masina lui Silviu Dumitrescu a avut probleme la directie, pilotul pierzand din aceasta cauza controlul, iar despre Mircea Fekete, un cameraman cu mare experienta la curse, oficialii au confirmat ca nu era aflat intr-un loc interzis. Mansa secunda de antrenamente s-a reluat.


Sursa: Adrian Diaconescu, Echipa Autorally
Distribuie pe Facebook
mai multe