O Dacia Nova de raliuri are un sunet divin si alearga nebuneste!

O Dacia Nova de raliuri are un sunet divin si alearga nebuneste!
  • Masina are motor de VW
  • A obtinut locul 5 la grupa H2 la Teliu
  • Este singura Dacie Nova din CNVC
Distribuie pe Facebook

Mihai Trifu este numele singurului pilot din CNVC care a luat startul in acest week-end, la etapa de la Teliu, la bordul unui autoturism Dacia Nova.

Mihai Trifu, participant la categoria H2 in cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta, a reusit sa uimeasca pe toata lumea cu automobilul din dotare. Spectatorilor nu le-a venit sa creada atunci cand se auzea un zgomot infernal venind de departe, iar dupa viraj a aparut o Dacie Nova de culoarea galbena. Surpriza acestei masini sta insa in motorul de sub capota fata care nu mai este de ceva vreme cel original. Este, in schimb, un motor de Volkswagen cu 4 pistoane si tot atatea carburatoare.

Mihai Trifu

Automobilul participa la grupa H2, unde in acest week-end, cand s-a desfasurat etapa din CNVC de la Teliu, a reusit sa obtina pozitia a 5-a. Speram ca la urmatoarea etapa care are loc la Campulung Muscle, masina noastra romaneasca, cu tot al sau motor nemtesc, sa obtina rezultate mai bune. Indiferent insa, atat pentru spectatori, cat si pentru cititori, aparitia unei Dacii la coasta reprezinta o supriza placuta.

Foto: RallyCow / RallyZoom

Distribuie pe Facebook
mai multe