Pilotii din CNVC Dunlop 2012, din nou pe Valea Cetatii Rasnov

Pilotii din CNVC Dunlop 2012, din nou pe Valea Cetatii Rasnov
La un pas de finalul actualului sezon de coasta, weekend-ul 13-14 octombrie este rezervat unei noi confruntari in Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2012, la Rasnov.
Distribuie pe Facebook
Cea de-a XV-a etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2012 va debuta maine, 13 octombrie, pe traseul arhicunoscut de la Rasnov - Valea Cetatii. Traseul, desi a mai fost parcurs in alte doua etape din actualul sezon competitional de catre pilotii inscrisi in competitie, poate rezerva surprize si importante schimbari in ierarhia grupelor, sub presiunea conditiilor meteorologice specifice acestui anotimp.
Dubla de coasta din Trofeul Valea Cetatii Rasnov grupeaza ambele etape in zilele de sambata si duminica. Cu startul la orele 8 ale diminetii, ambele etape au in program doar 5 treceri fiecare: o mansa de recunoasteri cronometrate, doua manse de antrenament cronometrate si doua manse de concurs. Etapele se vor incheia cu festivitatea de premiere, organizata in incinta pensiunii Valea Cetatii la orele 18.30.
Inaintea etapelor de la Rasnov, Lucien Hora este lider incontestabil in clasamentul open al CNVC Dunlop 2012. Urmatorul clasat este Lucian Raduta, care se afla la o distanta de 12 puncte in fata lui Paul Andronic.
In afara etapelor de la Rasnov, in Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2012 mai sunt de disputat cele doua etape reprogramate de la Sinaia. Acestea se vor desfasura la sfarsitul lunii octombrie si vor fi reunite in Trofeul Sinaia Forever nedisputat la inceputul acestei veri.

Pentru mai multe informatii, vizitati pagina de Facebook Dunlop Racing Info Romania sau pagina de web a FRAS, www.fras.ro.

Distribuie pe Facebook
mai multe