Podium cu gust amar pentru Cosmin Dragnea la Trofeul Sinaia

Podium cu gust amar pentru Cosmin Dragnea la Trofeul Sinaia
  • Cosmin Dragnea obtine locul trei la Grupa A din cadrul Trofeului Sinaia
  • Pilotul bucurestean s-a confruntat cu cateva probleme de ordin tehnic
  • Urmatoarea etapa a CNVC 2013 va avea loc in weekend-ul 7 - 8 septembrie
Distribuie pe Facebook

Dupa trei clasari consecutive pe locul doi al Grupei A si o victorie in ultima runda a Campionatului National de Viteza in Coasta, Cosmin Dragnea lua startul la etapa de la Sinaia plin de optimism. Din pacate, o defectiune tehnica l-a facut sa piarda secunde pretioase pe circuitul urban din statiunea montana.

„Plec de la Sinaia oarecum cu un gust amar. Toti cei din jurul meu au incercat de-a lungul timpului sa ma pregateasca pentru victorie, insa niciodata nu poti accepta foarte usor ca o piesa sa cedeze din senin. Totul incepuse foarte bine in calificari, cand a trebuit sa ma adaptez la noile setari ale masinii pentru acest traseu.” povesteste Cosmin Dragnea, care s-a clasat pe locul al treilea la Grupa A din cadrul Trofeului Sinaia.

„Desi eram determinat sa fortez pentru a trece la conducerea Grupei A, socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ, cum s-ar zice. De fapt, totul a inceput pe la jumatatea primei manse de concurs, cand unul dintre diferentiale a cedat. Am coborat in parcul de service, unde echipa de asistenta tehnica a lui Lucian Radut, carora le multumesc si pe aceasta cale, a facut minuni, inlocuindu-l cu unul de rezerva in mai putin de 15 de minute. Intre timp si-a facut aparitia si ploaia care, chiar daca nu a tinut prea mult, a reusit sa ne dea planurile peste cap pentru ca cel de-al doilea diferential era setat pentru asfalt uscat” a explicat Cosmin Dragnea momentele cheie din acest weekend de la Trofeul Sinaia.

Dupa etapa desfasurata pe traseul din celebra statiune de pe Valea Prahovei urmeaza o pauza de aproximativ sase saptamani, timp in care Mitsubishi-ul Lancer Evo VII va suferi o revizie mai amanuntita. „Dupa acest mic pas inapoi nu-mi mai ramane alta optiune decat cea a atacului. Voi face tot ce tine de mine pentru a obtine prima pozitie la Grupa A in etapele care au mai ramas de disputat” a incheiat Cosmin Dragnea.

Pilotul bucurestean este sustinut in Campionatul National de Viteza in Coasta de Mega Image, KFC Romania, Rombacom, Du Pont, Motul si Andre`s Fast Service.

Credit Foto: Sorin Pop - Rallyzoom.ro

Distribuie pe Facebook
mai multe