Revenire de bun augur pentru Catalin Cismaru

Revenire de bun augur pentru Catalin Cismaru
Dupa ce a bifat o singura prezenta in etapele Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2010, fostul campion national al Grupei N Catalin Cismaru a luat startul in Muscel Racing Contest, competitie ajunsa la cea de-a patra editie care s-a desfasurat weekendul trecut pe noul traseu de pe Mateias, dinspre Dragoslavele spre Campulung Muscel.
Distribuie pe Facebook
Vineri, 29 Aprilie, in prima etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2011 s-a concurat "In memoriam Vlad Iosipescu", iar Catalin a obtinut un rezultat foarte bun pe traseul in lungime de 5, 15 km, traseu caracterizat de catre toti pilotii ca fiind unul tehnic si de foarte mare viteza.

Un loc trei in clasamentul Open si clasarea pe locul secund al Grupei N au fost multumitoare pentru Catalin Cismaru, acesta declarand: "Sunt multumit de parcursul meu la capatul acestei zile. Traseul mi-a placut si m-am simtit foarte bine pilotand pe o proba mai lunga decat cele cu care suntem obisnuiti la viteza in coasta. Inainte de inceperea sezonului am reusit sa facem o revizuire a masinii, am schimbat cutia de viteze, am refacut electronica deoarece anul acesta am renuntat la restrictor conform regulamentului, singura piesa ramasa in asteptare fiind turbina, care a si dat semne de oboseala, nefacand presiunea corespunzatoare."

Duminica, 1 Mai, in cea de-a doua etapa, problemele tehnice de la turbina Mitsubishi-ului Lancer Evo 9 de Grupa N al lui Catalin au inceput sa-i creeze dificultati, astfel incat la finalul zilei acesta a trebuit sa se multumeasca doar cu locul patru la grupa si locul 8 in clasamentul Open al competitiei. "Din pacate turbina masinii a cedat dupa problemele pe care le-am avut cu ea vineri, asa ca va trebui sa o inlocuim pentru urmatoarele etape. Vreau sa le muttumesc in mod special sponsorilor si partenerilor mei tehnici din acest sezon si, nu in ultimul rand, tuturor spectatorilor, care cred ca au fost peste 10.000 conform organizatorilor. "

Catalin Cismaru este sustinut in acest sezon de catre BRD Groupe Societe Generale, Carrefour si Romtam Construct si de catre partenerii sai tehnici Motorsport Garage, Andre's Fast Service si 24 7 Production.

Distribuie pe Facebook
mai multe