Un nou podium pentru Cosmin Dragnea

Un nou podium pentru Cosmin Dragnea
Cosmin Dragnea isi continua incursiunea din cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2013 si obtine un nou rezultat extrem de important.
Distribuie pe Facebook

Dupa un start excelent in cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop, Cosmin Dragnea a reusit un nou rezultat extrem de important in actualul sezon competitional - un nou loc 2 la grupa A si inca 15 puncte care il situeaza in acest moment pe locul secund in clasamentul general al grupei, pilotul bucurestean pastrandu-si astfel sansele in lupta pentru titlul de campion.

„Din nou am avut parte de o setare foarte buna a masinii iar pentru asta trebuie sa-i multumesc lui Lucian Radut. M-am simtit bine la volan si am inceput etapa decis sa atac podiumul inca de la inceput. Am avut cateva emotii sambata, in antrenamente, atunci cand la start soseaua era uscata iar spre final ploua din abundenta.”

„Ziua de duminica nu a fost una foarte usoara. In prima urcare de concurs, treapta a patra a cutiei de viteze nu a mai functionat. Chiar si asa, am continuat si am reusit sa obtin timpi buni. Sunt foarte multumit de rezultatul obtinut la Ranca.

Am inceput sa ma obisnuiesc cu setarile masinii din acest sezon si astept cu multa incredere urmatoarea etapa!”, a declarat Cosmin Dragnea dupa cea de-a doua etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2013, care s-a desfasurat in acest sfarsit de saptamana pe cel mai inalt drum din Romania, Transalpina.

Urmatoarea etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2013, “Trofeul Teliu”, va avea loc in weekendul 8-9 iunie, la Brasov. Cosmin Dragnea este sustinut in acest an de Mega Image, KFC Romania, Rombacom, Du Pont, Motul si Andre`s Fast Service.

Credit Foto: Sorin Pop - Rallyzoom.ro

Distribuie pe Facebook
mai multe