Victorii importante pentru Catalin Cismaru la Ranca

Victorii importante pentru Catalin Cismaru la Ranca
Dupa o pauza ceva mai lunga decat de obicei, cauzata de reprogramarea in toamna a Trofeului Sinaia, pilotii din Campionatul National de Viteza in Coasta au turat din nou motoarele in weekendul care abia s-a incheiat. Transalpina, cel mai inalt drum din Romania, a fost gazda etapelor a IX-a si a X-a, care s-au desfasurat pe traseul in lungime de 5,025 kilometri de la Ranca.
Distribuie pe Facebook
Catalin Cismaru, liderul la zi al Grupei N, si-a indeplinit perfect obiectivele, trecandu-si in cont victoria in ambele etape. Pilotul bucurestean se detaseaza astfel in clasament, cu sapte victorii din opt etape desfasurate, avansul fata de urmatorul clasat crescand la 47 de puncte.
"Pur si simplu ador traseul de pe Transalpina. Desi pare a fi de viteza datorita latimii drumului, proba de aici este una tehnica si inselatoare. Imi pare rau ca nu a plouat mai mult vineri, fiind un fan al suprafetelor alunecoase de concurs." spunea Robot la finalul primei etape.
Duminica, emotiile au crescut pentru Catalin, dupa ce in prima urcare de concurs a anticipat putin startul si a primit o penalizare de zece secunde, care-l arunca destul de in spate in clasament. "M-am grabit putin, dar pana la urma totul a fost bine. Etapa dubla de la Ranca a fost pregatita foarte bine si sper ca la anul proba sa aiba 10 kilometri asa cum ne-au promis organizatorii." declara Catalin Cismaru dupa festivitatea de premiere de duminica, unde a urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului de la Grupa N.
"Desi am mai spus-o, simt nevoia sa ma repet. Le multumesc din suflet tuturor spectatorilor, veniti in numar impresionant, care m-au sustinut de pe margine. Ma simt extraordinar in astfel de circumstante si sper ca am reusit sa-i incant, atat cat a fost posibil, cu evolutia mea de la Ranca." a mai adaugat pilotul bucurestean.
Campionatul National de Viteza in Coasta va reveni in atentia tuturor in perioada 31 august - 2 septembrie, atunci cand sunt programate cele doua etape de la Campulung Muscel. Anul acesta, organizatorii le-au pregatit pilotilor un nou traseu, astfel ca avem toate premisele pentru un weekend incitant la Trofeul Campulung Muscel. Evolutia lui Catalin Cismaru o puteti urmari vineri 17 august in cadrul emisiunii Ro Motorsport, difuzata pe posturile tv Digi Sport. El este sustinut in acest sezon de catre DIGI, DIGI Sport, Romtam Construct, Hotel Miraj Poiana Brasov si Aquasara.
Distribuie pe Facebook
mai multe