Aproape Oficial: Acesta este NOUL BMW M4 COUPE!

Aproape Oficial: Acesta este NOUL BMW M4 COUPE!
  • Noul BMW M4 Coupe debuteaza weekendul acesta, sub forma de concept car
  • Versiunea de productie va ajunge in showroom-uri in cursul anului viitor
  • Propulsia va fi asigurata de o unitate twin-turbo de aproximativ 450 CP
Distribuie pe Facebook

Prima imagine oficiala a noului BMW M4 COUPE a scapat pe internet chiar in cursul acestei dimineti, cu numai cateva zile inaintea mult anticipatului debut al automobilului bavarez de inalta performanta.

Urmand a debuta in premiera mondiala chiar la sfarsitul acestei saptamani, in cadrul Concursului de Eleganta de la Pebble Beach din California, noul si mult anticipatul BMW M4 Coupe este asteptat sa ascunda sub capota un propulsor twin-turbo cu sase cilindri in linie, numai bun pentru a pune la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 450 cai putere.

De asemenea, de pe lista cu specificatii tehnice nu vor lipsi nici transmisia cu dublu-ambreiaj si sapte rapoarte, sistemul de tractiune spate, suspensia sport special proiectata sau discurile de frana de dimensiuni mai mult decat generoase, inlocuitorul legendarului BMW M3 Coupe promitand sa livreze performante cu adevarat impresionante atat pe viraje, cat si in linie dreapta.

In ceea ce priveste aspectul estetic, noul si mult anticipatul BMW M4 Coupe se va putea lauda - dupa cum reiese si din aceasta prima fotografie oficiala, cu o parte frontala agresiv stilizata, caracterizata de un spoiler cu design similar ultimului M6, respectiv o capota bombata a motorului. Alte elemente exterioare notabile includ faruri cu LED-uri, oglinzi aerodinamice si splitter central, respectiv plafon realizate din fibra de carbon.

Inlocuitorul legendarului BMW M3 Coupe va fi disponibil la vanzare cel mai probabil in cursul anului viitor, tot atunci fiind asteptata sa-si faca aparitia in showroom-uri si urmatoarea generatie a super-sedanului BMW M3.

BMW M4 Coupe - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe