(Aproape) Oficial: BMW Concept Gran Coupe prinde viata!

(Aproape) Oficial: BMW Concept Gran Coupe prinde viata!
La fel de sexy precum Charlize Theron in costum de baie, spectaculosul BMW Gran Coupe Concept se pregateste sa-si expuna formele apetisante intr-o versiune de productie! Cand? In jurul anului 2012!
Distribuie pe Facebook
Bucura-te si apuca-te de pus bani deoparte: Bavarezii de la BMW vor aduce impresionantul Gran Coupe Concept chiar langa showroom-ul de langa tine (asta in cazul in care locuiesti langa un showroom BMW)! Sigur, nu va ramane chiar cu aceeasi denumire pretentioasa, ci va fi botezat simplu Seria 6 Gran Coupe.

Lista cu motorizari ramane deschisa speculatiilor, insa viitorii clienti vor avea de ales cel mai probabil intre motoare in sase si opt cilindri, diesel sau pe benzina. Mai mult de atat, cum trendul ecologic este in continua crestere, ne putem astepta si la un tren de propulsie hibrid, in timp ce o versiune M nu va lipsi din meniu.

Noul BMW Seria 6 Gran Coupe va fi lansat in jurul anului 2012, un viitor Seria 6 Shooting Brake fiind la fel de posibil precum un nou concert Rolling Stones la Bucuresti!

BMW Concept Gran Coupe in detaliu



Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 4 August 2010