O decizie grandioasa: BMW Concept Gran Coupe intra in productie!

O decizie grandioasa: BMW Concept Gran Coupe intra in productie!
Dupa atatea zvonuri si speculatii, BMW a cedat presiunii! Constructorul bavarez a confirmat oficial ca pregateste o versiune de productie a impresionantului Concept Gran Coupe, ce a fost prezentat in primavara anului acesta la Beijing Motor Show.
Distribuie pe Facebook

Batalia data in segmentul coupe-urilor cu patru usi este gata sa devina mai interesanta ca niciodata! Incepand cu anul 2012, BMW Concept Gran Coupe va deveni realitate si se va lupta de la egal la egal cu adversari precum Mercedes CLS, Audi A7 Sportback si, de ce nu, chiar Porsche Panamera.

Primul coupe cu patru usi al constructorului bavarez va imparti cu viitoarea generatie a Seriei 6 - ce soseste in 2011, o multime de elemente, pornind de la capitolul tehnologie si ajungand pana la pret. Dar nici un cuvant despre denumirea oficiala a noului model, Seria 6 Gran Coupe fiind una din multiplele optiuni posibile.

Lista cu motorizari ramane deschisa speculatiilor, insa viitorii clienti vor avea de ales cel mai probabil intre motoare in sase si opt cilindri, diesel sau pe benzina. Mai mult de atat, cum trendul ecologic este in continua crestere, ne putem astepta si la un tren de propulsie hibrid, in timp ce o versiune M nu va lipsi din meniu.

Acestea fiind spuse, coupe-urile cu patru usi sunt gata de asalt! In plus, daca si italienii de la Lamborghini dau unda verde productiei conceptului Estoque, joaca s-a terminat...

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 13 August 2010