Asta e momentul asteptat de toata lumea. Uite cum arata in realitate noua Dacia Bigster, cel mai mare SUV din gama romanilor

Asta e momentul asteptat de toata lumea. Uite cum arata in realitate noua Dacia Bigster, cel mai mare SUV din gama romanilor
  • Asta e momentul asteptat de toata lumea
  • Uite cum arata in realitate noua Dacia Bigster, cel mai mare SUV din gama romanilor
Distribuie pe Facebook

O versiune de serie ar putea ajunge in showroom-uri, spre vanzare, abia peste cinci ani, la jumatatea actualei decade.

Anuntata acum mai bine de-o luna si doua saptamani, chiar in prima parte a lui ianuarie 2021, noua Dacia Bigster a revenit, zilele acestea, in atentia publicului larg. Cel mai mare SUV din gama romanilor a fost vizitat, de curand, de diferite publicatii din Franta, care ne ofera mai multe fotografii reale, fara Photoshop, masinii de 4.6 metri lungime.

Programata sa ajunga in showroom-uri, aparent, abia peste cinci ani, la jumatatea actualei decade, respectiva creatie se remarca, dupa cum precizam si anterior, mai ales prin design-ul impozant al caroseriei in cinci usi.

Lista atractiilor principale cuprinde, in cazul noului concept Dacia Bigster, o nuanta de verde cu finisare mata, plus semnatura luminoasa sub forma literei Y. Totodata, cel mai mare SUV din gama romanilor a mai pregatit si nenumarate ornamente din plastic de culoare neagra, dar si aripi laterale proeminente care gazduiesc jante cu cinci spite.

Reteta caracteristica departamentului exterior mai include si o capota bombata a motorului, dar si un eleron pentru plafon, printre multe altele, in timp ce interiorul nu ramane decat un mare mister in momentul de fata.

O necunoscuta este, deloc surprinzator, si gama de motorizari, oficialii de la Dacia promitand insa ca versiunea de serie a noului Bigster, cel mai mare SUV din gama romanilor, va oferi chiar si sisteme hibride. Dupa cum precizam si anterior, inca de la inceputul acestui material, o versiune de serie este asteptata in showroom-uri in anul 2025.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 1 Martie 2021