Audi completeaza gama Prologue cu un Allroad de 734 CP

  • Audi prezinta la Shanghai un nou concept din seria Prologue
  • Cea de-a treia versiune ilustreaza un model Allroad
  • Propulsia este asigurata de un sistem hibrid cu 734 CP
Distribuie pe Facebook

Programat pentru perioada 20-29 aprilie, Salonul Auto de la Shanghai marcheaza debutul unei noi variatii a modelului Audi Prologue.

Cea de-a treia versiune a spectaculosului concept car german ilustreaza un model Allroad si vine la pachet alaturi de un sistem de propulsie hibrid, ce combina un V8 twin-turbo de 4.0 litri cu un motor electric integrat la nivelul transmisiei Tiptronic cu 8 rapoarte.

Valorile maxime - ce numara un total de 734 CP si 900 Nm, sunt livrate, deloc surprinzator, tuturor celor patru roti, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se astfel in numai 3.5 secunde. Principala atractie o reprezinta insa de departe consumul mediu de carburant, de 2.4 litri la 100 de kilometri.

Audi Prologue Allroad Concept

Audi Prologue Allroad Concept

Cu o valoare la fel de impresionanta ne intalnim si la nivelul emisiilor de dioxid de carbon, acolo unde 56 de grame per km caracteristice modului hibrid se transforma in zero odata cu activarea celui complet electric, disponibil pentru o distanta de 54 de kilometri.

Iar vestile bune nu se opresc aici, noul Audi Prologue Allroad Concept intampinandu-ne cu acelasi design incitant ce aduce in prim plan o grila supradimensionata a radiatorului, un set de blocuri optice (vizibil) alungite, plus o pereche de aripi proeminente.

Jantele pe 22 de inch desavarsesc si de-aceasta data meniul exterior, pe cand departamentul interior continua sa ne atraga prin cele trei monitoare tactile integrate la nivelul panoului de bord, respectiv cele patru scaune individuale despartite de o consola centrala ce se intinde de-a lungul intregului cockpit.

Dupa cum precizam si anterior, cea de-a treia versiune a spectaculosului concept car german va putea fi admirata in premiera mondiala chiar la inceputul saptamanii viitoare, atunci cand Salonul Auto de la Shanghai isi va deschide larg portile, atat pentru publicul, cat si pentru presa de specialitate.

Audi Prologue Allroad Concept

Audi Prologue Allroad Concept

Audi Prologue Allroad Concept

Audi Prologue Allroad Concept

Audi Prologue Allroad Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Audi Prologue Allroad Concept
mai multe