Audi ne incanta privirile cu un TT de 600 cai putere si 1.396 kilograme

Audi ne incanta privirile cu un TT de 600 cai putere si 1.396 kilograme
  • Audi aduce la Worthersee un TT cu 600 de cai putere sub capota
  • Prototipul german este pus in miscare de un 2.5 TFSI modificat
  • Meniul tehnic include si o cutie manuala, plus sistemul quattro
Distribuie pe Facebook

Impresionantul concept car al producatorului german de automobile va putea fi admirat pentru prima oara in metal si plastic la mijlocul acestei luni, in cadrul evenimentului Worthersee 2015.

Fanii Grupului Volkswagen se pregatesc de sarbatoare, timpul ramas pana la startul editiei din acest an a show-ului Worthersee urmand a se sfarsi chiar in urmatoarele cinci zile. De la fata locului nu vor lipsi nici cei de la Audi, producatorul german de automobile pregatind pentru specialul eveniment un TT cu performante de supercar.

Audi TT clubsport turbo technology concept carAudi TT clubsport turbo technology concept car

De unde si pana unde potentialul de a accelera de la 0 la 100 km/h in numai 3.6 secunde si a continua apoi pana la 310 kilometri pe ora? Secretul modelului cu pricina, botezat Clubsport turbo technology concept car, consta in unitatea de 2.5 litri ascunsa in compartimentul motor, ce se poate lauda cu doua turbine - dintre care una conventionala, iar una electrica.

Nu lipsesc insa din meniu nici transmisia manuala cu sase rapoarte sau sistemul de tractiune integrala, surpriza germanilor de la Audi pentru editia din acest an a show-ului Worthersee impresionand, de asemenea, si prin cele doar 1.396 kilograme din dreptul greutatii. Pentru ca, vezi tu, fibra de carbon nu a fost utilizata doar la nivelul discurilor de franare sau eleronului destinat portbagajului.

Si daca tot veni vorba de discuri si eleroane, trebuie precizat ca noul TT Clubsport turbo technology concept car ne mai ia ochii si prin prizele supradimensionate din dotarea spoilerelor fata / spate, respectiv aripile proeminente ce cresc latimea totala a masinii cu aproximativ 14 centimetri. Asta, bineinteles, pe langa combinatia de negru si portocaliu ce caracterizeaza departamentul interior.

Audi TT clubsport turbo technology concept car

Audi TT clubsport turbo technology concept car

Audi TT clubsport turbo technology concept car

Audi TT clubsport turbo technology concept car

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Audi TT clubsport turbo technology concept car
mai multe