BMW a dezvaluit tot. GALERIE FOTO SI VIDEO cu noul X7, masina care a starnit un val de critici in on-line

BMW a dezvaluit tot. GALERIE FOTO SI VIDEO cu noul X7, masina care a starnit un val de critici in on-line
  • BMW publica primele imagini si detalii ale noului X7
  • Conceptul anticipeaza primul SUV bavarez cu sapte locuri
  • Versiunea de productie debuteaza in cursul lui 2018
Distribuie pe Facebook

La doar 24 de ore distanta de la aparitia primelor imagini oficiale ale noului X7, BMW a renuntat sa mai astepte debutul Salonului de la Frankfurt si a publicat inca de astazi toate materialele referitoare la primul sau SUV cu trei randuri de scaune.

Chiar daca premiera sa mondiala va avea loc abia la sfarsitul saptamanii viitoare, atunci cand Salonul Auto International de la Frankfurt isi va deschide larg portile pentru pasionatii de masini din lumea intreaga, noul BMW X7 a devenit o cunoscuta inca din cursul jurul zilei de ieri.

Vazand cum planurile li se naruiesc, iar internetul este invadat de mai multe fotografii interioare si exterioare, oficialii companiei bavareze au decis sa publice inca de astazi toate materialele referitoare la conceptul care anticipeaza un SUV cu trei randuri de scaune si sapte locuri.

BMW X7 Concept

BMW X7 Concept

BMW X7 Concept

BMW Concept X7 iPerformance pe denumirea lui completa, respectivul automobil are un design care a reusit sa starneasca numeroase controverse printre fanii de pe internet mai marcii din Munchen, acestia criticand in special dimensiunea celor doua nari care formeaza grila frontala.

Farurile extrem de subtiri in comparatie cu grila frontala despre care discutam anterior si banda cromata asociata prizelor de aer de la nivelul fata - ansamblu pe care internautii l-au asociat cu o crosa de hockey, au reusit la randul lor sa atraga furia asupra conceptului companiei bavareze.

In ceea ce priveste departamentul interior, dupa cum precizam si in cursul zilei de ieri, noul BMW X7 mizeaza pe un stil familiar, inspirat de actuala Serie 7, cu doua display-uri de inalta rezolutie, dintre care unul instalat in spatele volanului si folosit pentru afisarea ceasurilor de bord.

Despre motorizarea conceptului care anticipeaza un SUV bavarez cu trei randuri de scaune si sapte locuri nu sunt multe de spus la acest moment, comunicatul oficial de presa anuntand un sistem de propulsie plug-in hybrid, care cuprinde inclusiv un benzinar TwinPower Turbo.

BMW X7 Concept

BMW X7 Concept

BMW X7 Concept

Potrivit zvonurilor, noul BMW X7 foloseste acelasi sistem de propulsie precum modelul 740e iPerformance, care combina o unitate termica de doi litri si un motor electric pentru o putere maxima de 326 CP - suficient pentru ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa se realizeze in 5.3 secunde.

Conceptul care anticipeaza un SUV bavarez cu trei randuri de scaune si sapte locuri masoare peste cinci metri (5020 mm) in lungime, mai mult de doi metri (2020 mm) in latime si 1.8 metri (1800 mm) in inaltime, pe cand ampatamentul se lauda cu valoarea generoasa de 3010 mm.

Noul BMW X7 va ajunge pe strazile planetei incepand cu anul viitor, data la care compania din Munchen va mai lansa pe piata auto si o versiune de productie a studiului de design care prefigureaza generatia abia cu numarul doi a legendarului model Seria 8, Concept 8 Series.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (40) Poze BMW X7 Concept
mai multe