BMW a publicat toate imaginile noului Seria 8. Uite cum arata, in detaliu, masina bavareza

  • BMW a publicat primele imagini oficiale ale noului Seria 8
  • Conceptul bavarez imbina cu succes eleganta si sportivitatea
  • O versiune de productie va fi lansata pe piata in 2018
Distribuie pe Facebook

Cu gandul la posibilitatea scaparii unor noi materiale pe internet, oficialii BMW au lasat deoparte secretele si au publicat astazi toate fotografiile conceptului Seria 8.

Chiar daca ar fi trebuit sa debuteze in premiera mondiala abia weekend-ul acesta, cu ocazia Concursului de Eleganta de la Villa d'Este, internetul nu a tinut cont de planurile oficialilor BMW si a scos la iveala inca de ieri primele imagini ale noului Seria 8 Concept.

Vazand cele intamplate, bavarezii au renuntat la programul initial si au luat scaparea de materiale ca pe un caz de forta majora, pe care l-au rezolvat printr-o dezvaluire timpurie a prototipului insarcinat cu prefigurarea unui rival pentru Mercedes S-Class Coupe.

BMW Seria 8 Concept

BMW Seria 8 Concept

BMW Seria 8 Concept

Si cum design-ul exterior al conceptului BMW Seria 8 nu mai reprezinta deja niciun mister pentru nimeni, ei bine... trecem direct la lista cu noutati absolute, si anume instrumentele de bord digitale si display-ul caracteristic sistemului iDrive regasite la interior.

De asemenea, prototipul care prefigureaza un rival bavarez pentru Mercedes S-Class Coupe mai ascunde de privirile celor de-afara si un volan sport cu padele si comenzi tactile, dar si scaune imbracate in piele fina, decorata atat pe spatar, cat si pe sezut cu detalii hexagonale.

Tipul motorizarii ascunse sub capota conceptului BMW Seria 8 nu va fi facut public prea curand, drept pentru care trecem din nou in revista zvonurile ce anunta unitati turbo cu sase, opt si chiar 12 cilindri pentru versiunea de serie, programata sa debuteze in 2018.

Ramanand la aceeasi versiune de serie a prototipului care prefigureaza un rival bavarez pentru Mercedes S-Class Coupe, automobilul in cauza va fi construit - similar ultimei generatii a modelului Seria 7, pe o platforma din otel, aluminiu si plastic ranforsat cu fibra de carbon.

BMW Seria 8 Concept

BMW Seria 8 Concept

BMW Seria 8 Concept

BMW Seria 8 Concept

BMW Seria 8 Concept

BMW Seria 8 Concept

BMW Seria 8 Concept

BMW Seria 8 Concept

BMW Seria 8 Concept

Important de precizat: Si mai multe fotografii oficiale - atat interioare, cat si exterioare, cu noul BMW Seria 8 Concept, prototipul care anunta un rival bavarez pentru Mercedes S-Class Coupe, sunt disponibile accesand urmatoarea adresa.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (72) Poze BMW Seria 8 Concept
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 26 Mai 2017