Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata

Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata
  • Cea mai noua masina de la Hyundai...
  • ... e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata
Distribuie pe Facebook

Proiectata pentru a concura impotriva unor rivali precum Tesla Model 3, prima generatie a gamei oferite sub denumirea de Ioniq 6 ia forma unei berline cu alura de coupe si design extrem de aerodinamic.

Anuntata in urma cu doar 30 de zile - la inceputul verii anului 2022, cea mai noua masina de la Hyundai stie, cu siguranta, cum sa atraga toate privirile asupra sa.

Dezvoltata special pentru a concura impotriva unor produse ca Tesla Model 3, prima generatie a gamei comercializate de compania sud-coreeana sub numele de Ioniq 6 se remarca in special prin linia alungita a plafonului, insa nici camerele ce inlocuiesc oglinzile nu vor trece complet neobservate; ba dimpotriva.

Reteta specifica departamentului exterior continua cu flaps-urile active de la nivelul partii frontale si blocurile optice unite - in partea din spate a caroseriei, cu o banda iluminata. Pe cand meniul de la interior cuprinde inclusiv un display color masiv.

Odata ajunsi la interior, soferul si pasagerii vor mai putea experimenta si...

... o instalatie de climatizare automata - caracterizata de comenzi tactile, si un volan cu numai doua spite, instrumente de bord digitale. Lumini ambientale.

Sub capota, cea mai noua masina de la Hyundai isi va intampina clientii alaturi de unul ori doua motoare electrice, prima generatie a gamei oferite sub denumirea de Ioniq 6 dispunand de pana la 325 de cai putere, au tinut sa anunte sud-coreenii.

Lansata pentru a concura impotriva unor rivali precum Tesla Model 3, aceasta vine si cu o baterie de 53 sau 77.4 kWh - ce se traduce, potrivit companiei producatoare, printr-o autonomie maxima de pana la 610 kilometri. Spre bucuria cumparatorilor ingrijorati ca ar putea ajunge la destinatie mai devreme decat au planuit.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 28 Iulie 2022