Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata. Cum arata in realitate

Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata. Cum arata in realitate
  • Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu reprezinta - din nefericire - decat un mare mister, o alta necunoscuta uriasa constand in specificatiile gamei de motorizari.

Prezentata publicului larg cu doar cateva zile in urma, la inceputul verii acestui an, cea mai noua electrica de la Hyundai stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior, masina pe care sud-coreenii o vor vinde sub numele de Ioniq 6 se remarca numaidecat prin linia alungita a plafonului, inspirata de coupe-urile in patru usi, nenumarate priviri urmand sa atraga insa si flaps-urile active de la nivelul partii frontale, si camerele video instalate in locul oglinzilor laterale, dar si blocurile optice posterioare unite cu banda iluminata sau eleronul masiv din partea de jos a lunetei.

Hyundai Ioniq 6

Hyundai Ioniq 6

Hyundai Ioniq 6

De cealalta parte a portierelor - la interior - lista atractiilor principale culmineaza cu display-ul urias instalat la nivelul plansei de bord si impartit in doua zone de lucru diferite, ambele cu o diagonala de cate 12 inch, indiferent ca e vorba despre partea instrumentelor digitale sau portiunea ce gazduieste sistemul de infotainment.

Aceeasi electrica botezata Ioniq 6 se mai poate lauda si cu un volan cu doua spite si comenzi tactile, cu iluminare ambientala in 64 de culori si materiale reciclate. Nota de plata nu reprezinta, in clipa de fata, decat un mare mister, seria necunoscutelor de proportii continuand cu datele caracteristice gamei de motorizari, cu precizarea ca viitorii cumparatori ar trebui sa aiba la dispozitie atat variante cu doar un singur motor electric in dotare si, drept urmare, tractiune spate, cat si versiuni animate de doua unitati, cu livrarea valorilor maxime catre ambele punti, daca trebuia cumva mentionat.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Hyundai Ioniq 6
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 8 Iulie 2022