Cea mai noua masina de la Opel e diferita de tot ce vand nemtii acum. Cum arata in realitate

Cea mai noua masina de la Opel e diferita de tot ce vand nemtii acum. Cum arata in realitate
  • Cea mai noua masina de la Opel e diferita de tot ce vand nemtii acum
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Seria atractiilor principale cuprinde inclusiv un panou frontal care poate afisa diverse mesaje - dupa cum precizam si anterior.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ patru zile - chiar la sfarsitul saptamanii trecute, cea mai noua masina de la Opel e diferita de tot ce vand nemtii acum. Vorbim, ce este drept, despre un simplu concept - proiectat pentru a celebra aniversarea cu numarul 50 a legendarei game oferite sub denumirea de Manta.

Botezata simplu - dar sugestiv, Manta GSe ElektroMOD, respectiva creatie combina design-ul retro cu tehnologiile de ultima ora, lista principalelor atractii cuprinzand inclusiv un panou frontal care poate afisa diverse mesaje.

De asemenea, din peisaj nu lipsesc nici capota de culoare neagra, jantele de la Ronal sau stopurile rotunde - printre altele. Proiectata pentru a celebra aniversarea cu numarul 50 a legendarei game oferite sub denumirea de Manta, cea mai noua masina de la Opel se mai bucura si de un volan Petri, si de accente de Alcantara.

Aceeasi reteta a creatiei botezate simplu - dar sugestiv, Manta GSe ElektroMOD cuprinde inclusiv instrumente de bord digitale si configurabile, plus un display de dimensiuni generoase pentru sistemul de infotainment.

Proiectata pentru a celebra aniversarea cu numarul 50 a legendarei game oferite sub denumirea de Manta, cea mai noua masina de la Opel e diferita de tot ce vand nemtii acum si din punct de vedere mecanic. Fisa tehnica prezenta in cazul de fata pregatind atat un motor electric, cat si o cutie manuala, si chiar tractiune spate.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 24 Mai 2021