Conceptul Range Rover Evoque Convertible NU intra in productia de serie!

Conceptul Range Rover Evoque Convertible NU intra in productia de serie!
Desi au lasat sa se inteleaga de-a lungul timpului ca productia unei versiuni de serie a conceptului Range Rover Evoque Convertible este extrem de probabila, britanicii de la Land Rover par sa fi revenit asupra deciziilor luate in trecut si anunta in cele din urma ca un astfel de automobil nu va mai fi lansat.
Distribuie pe Facebook

Dezvaluit in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Geneva din 2012, conceptul Range Rover Evoque Convertible incita publicul devorator de automobile premium atat prin aspectul sau vizual nonconformist, cat si prin plusul de libertate rezultat din inlocuirea plafonului fix cu unul retractabil, realizat din material textil.

De asemenea, cei patru viitorii pasageri aveau sa se bucure si de mai toate dotarile de lux din lume, printre acestea numarandu-se si un monitor de opt inci cu tehnologie touchscreen, un sistem audio de inalta fidelitate marca Meridian, dar si o tapiterie din piele in doua culori, pe-alocuri perforata, cusuta cu ata contrastanta.

Din pacate insa, conceptul Range Rover Evoque Convertible nu va mai intra in productia de serie, asa cum se anticipase initial, oficialii Land Rover planuind sa lanseze in schimb o versiune a crossover-ului britanic echipata cu un acoperis panoramic retractabil, similar celor regasite in cazul modelelor Fiat 500C, respectiv Citroen DS3 Cabrio.

Sa fie aceasta o decizie mai inteleapta? Ei bine, doar timpul o poate spune. Pana atunci insa, nu ramane decat sa (mai) aruncam o privire asupra celei mai noi generatii a modelului Range Rover Sport.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Range Rover Evoque Convertible Concept - Galerie Foto
mai multe