Duster Extreme este off-roader-ul pe care l-ai vrea oricand la tine in garaj. Pacat ca nu va intra in productie

Duster Extreme este off-roader-ul pe care l-ai vrea oricand la tine in garaj. Pacat ca nu va intra in productie
  • Renault a prezentat doua show-car-uri in cadrul Salonului Auto de la Sao Paolo
  • Primul dintre acestea este Duster Extreme Concept
  • Off-road-erul pur-sange nu va intra in productie
Distribuie pe Facebook

Divizia braziliana a marcii Renault i-a lasat masca pe toti cei prezenti la Salonul Auto de la Sao Paolo cu doua Show Car-uri impresionante. Unul dintre ele este acest Duster Extreme, un concept care din pacate nu va vedea niciodata linia de productie.

Salonul Auto de la Sao Paolo tocmai si-a deschis portile, si chiar daca nu este la fel de prestigios ca cel de la Detroit sau de la Paris, constructorii de automobile prezinta si aici unele modele interesante.

Renault Duster Extreme Concept

Anul acesta, marea surpriza vine din partea diviziei braziliene a marcii Renault, care a prezentat doua versiuni interesante bazate pe modelele Sandero si Duster. Din pacate, acestea sunt dezvoltate exclusiv in sens demonstrativ si nu vor vedea linia de productie, cel putin deocamdata.

Renault Duster Extreme ConceptRenault Duster Extreme Concept

Cel care a furat toate privirile se numeste Duster Extreme Concept, si asa cum ii spune si numele, este o versiune a SUV-ului care se transforma intr-un off-roader pur sange. Acesta propune o garda la sol mai inaltata in comparatie cu versiunea de serie, jante cu un singur prezon central, imbracate in anvelope dedicate terenului accidentat, carlig de remorcare montat pe bara fata, un set de lumini LED suplimentare montate pe plafon si desigur, barele fata si spate modificate serios.

Renault Duster Extreme Concept

Intregul pachet este definitivat de nuanta exterioara gri mat si de mai multe elemente de culoare rosie care contrasteaza cu aceasta. Aceasta tema este continuata si la interior, acolo unde scot in evidenta o serie de elemente de siguranta caracteristice masinilor de off-road extrem.

Renault Duster Extreme Concept

Renault Duster Extreme Concept este propulsat de o unitate pe benzina de 2.0 litri, iar tractiunea este desigur integrala. Aceasta optiune de motorizare poate fi comandata in Brazilia, dar dupa cum bine-stiti, nu este disponibila si in Europa, unde fanii acestui model o cer de ani buni.

Renault Duster Extreme Concept

Asa cum precizam si la inceput, acest concept nu va vedea, cel putin deocamdata, linia de productie, dar accesoriile, materialele si nuantele, s-ar putea regasi pe viitoarele liste de optiuni ale constructorului francez.

Renault Duster Extreme Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Renault Duster Extreme Concept
mai multe