Honda publica o noua imagine a viitorului Civic Type R

Honda publica o noua imagine a viitorului Civic Type R
  • Honda publica o noua imagine a viitorului Civic Type R
  • Modelul va debuta la Geneva Motor Show, sub forma de concept
  • Propulsia va fi asigurata de un 2.0 turbo de peste 280 CP
Distribuie pe Facebook

Japonezii de la Honda au publicat astazi prima schita oficiala a noului Civic Type R Concept, automobil ce va debuta in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Geneva de luna viitoare.

Cea de-a 84-a editie a salonului Geneva Motor Show se apropie cu pasi repezi, un motiv numai bun pentru ca producatorii auto sa inceapa sa dezvaluie din surprizele pregatite pentru evenimentul ce se desfasoara in perioada 6 - 16 martie 2014. Drept urmare, dupa noul Audi S1, prezentat chiar cu numai cateva momente in urma, acum avem ocazia de a face cunostinta si cu urmatoarea generatie a hot-hatch-ului Honda Civic Type R.

Oricat de bine ar suna insa la prima vedere, nu este cazul sa te impacientezi. Nu de alta, dar japonezii de la Honda vor profita de editia din acest an a Salonului Auto de la Geneva pentru a prezenta in premiera mondiala conceptul ce anticipeaza urmatoarea generatie a hot-hatch-ului Civic Type R, versiunea de productie a modelului nipon fiind asteptata sa-si faca aparitia pe piata abia in cursul anului 2015.

Acum, ca am lamurit ce urmeaza sa admiram in cadrul evenimentului Geneva Motor Show, tinem sa precizam ca noua Honda Civic Type R Concept se va remarca printr-un design extrem de agresiv, ce aduce in prim plan numeroase elemente supradimensionate - jantele cu design in cinci spite duble, extensiile aplicate aripilor laterale sau difuzorul posterior, respectiv eleronul ce incorporeaza si blocurile optice spate reprezentand cele mai elocvente detalii in acest sens.

In ceea ce priveste lista cu specificatii tehnice, informatiile noi cu privire la acest aspect lipsesc cu desavarsire pentru moment, drept pentru care reamintim declaratiile anterioare ale oficialilor japonezi conform carora urmatoarea generatie a hot-hatch-ului Honda Civic Type R va ascunde sub capota un propulsor turbo cu patru cilindri si capacitate de doi litri, numai bun insa pentru a pune la dispozitia rotilor fata ceva mai mult de 280 cai putere.

Honda Civic Type R Concept - Schita

Distribuie pe Facebook
mai multe