I-a innebunit pe toti cu formele sale. Acum e momentul sa il privesti si in actiune

I-a innebunit pe toti cu formele sale. Acum e momentul sa il privesti si in actiune
  • Audi publica primele clipuri video ale noului Q8 Concept
  • Respectivul studiu de design anunta un rival pentru BMW X6
  • Sub capota regasim un sistem de propulsie hibrid cu 443 CP
Distribuie pe Facebook

Pentru prima oara de la momentul lansarii sale oficiale, noul Audi Q8 Concept - caci el reprezinta subiectul principal al acestui material, pune la treaba tot cei 443 de cai putere din dotare.

Dupa ce au cutreierat in lung si lat lumea virtuala, zvonurile privind posibilitatea lansarii unui Audi capabil sa concureze de la egal la egal cu bavarezul X6 de la BMW au devenit in cele din urma realitate.

Producatorul auto german a publicat chiar la inceputul acestui an primele fotografii si informatii oficale ale noului Q8 Concept, din care urmeaza a lua nastere un viitor SUV cu alura de coupe.

Cand si sub ce forma va ajunge respecitvul model in showroom-uri sunt doar dintre intrebarile care nu au inca un raspuns concret, drept pentru care ramanem la studiul de design despre care discutam anterior...

... si reamintim ca noul Audi Q8 Concept propune, din punct de vedere estetic, un exterior agresiv stilizat, plus o cabina decorata cu patru scaune individuale si mai multe monitoare de inalta rezolutie.

In ceea ce priveste departamentul tehnic, SUV-ul german cu alura de coupe - dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Detroit, anunta un sistem de propulsie hibrid.

Vorbim, mai exact, de o unitate V6 turbo de trei litri care, impreuna cu un motor electric si o cutie automata cu opt trepte de viteza, livreaza tuturor celor patru roti undeva in jurul a 443 de cai putere.

Suficient pentru ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa se realizeze in numai 5.4 secunde, fisa tehnica a noului Audi Q8 Concept promitand inclusiv o autonomie totala de peste 1.000 de kilometri...

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 16 Ianuarie 2017