Imaginea care-ti face inima sa bata mai tare. Cum arata noul model din seria R de la Volkswagen

Imaginea care-ti face inima sa bata mai tare. Cum arata noul model din seria R de la Volkswagen
  • Volkswagen publica prima imagine oficiala a noului T-Roc R
  • O versiune concept debuteaza oficial luna viitoare, la Geneva
  • Pentru modelul T-Roc urmeaza si o varianta decapotabila
Distribuie pe Facebook

Sub capota este anticipat un propulsor turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri, despre care se spune ca produce undeva in jurul a 300 CP.

Volkswagen continua la sfarsitul acestei saptamani campania de teasing a noului T-Roc R si publica o prima fotografie a conceptului care anunta o versiune de 300 CP pentru cel mai mic SUV din oferta producatorului german de automobile.

Este vorba, mai exact, despre o schita care nu lasa loc de multe interpretari, viitorul modelul de inalta performanta din Wolfsburg mizand pe aceeasi reteta estetica precum Golf R, cu prize uriase in spoilerul fata si jante din aliaj de dimensiuni generoase.

Chiar daca nu si-au inca aparitia in fata publicului larg, meniul vizual ar trebui sa cuprinde si urmatoarele elemente: evacuare cvadrupla, spoiler spate cu difuzor de aer, eleron pentru plafon si chiar volan sport, plus scaune cu suport lateral marit.

In ceea ce priveste partea tehnica, primul Volkswagen T-Roc R din istoria producatorului german de automobile este asteptat alaturi de acelasi benzinar turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri, de 300 CP, care propulseaza si Golf R.

Daca mai era nevoie de precizat, unitatea respectiva lucreaza alaturi de o cutie automata cu dublu ambreiaj, la care se adauga un sistem de tractiune integrala pentru o serie de performante care ar putea include un 0 - 100 km/h in 5 secunde.

Pe langa versiunea R, despre care se spune ca va debuta in premiera mondiala chiar la inceputul lunii viitoare, cu ocazia Salonului International Auto de la Geneva, familia de modele Volkswagen T-Roc va mai primi in perioada urmatoare si o varianta Cabrio.

VW T-Roc R - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 14 Februarie 2019