Iti sta inima-n loc cand o vezi. Mercedes TREBUIE sa construiasca neaparat aceasta masina!

Iti sta inima-n loc cand o vezi. Mercedes TREBUIE sa construiasca neaparat aceasta masina!
  • Acesta este noul Mercedes-Maybach 6 Cabriolet
  • Spectaculosul concept a debutat in weekend, la Pebble Beach
  • Propulsia este asigurata de patru motoare electrice
Distribuie pe Facebook

Maybach, divizia de lux a companiei Mercedes, a prezentat cu ocazia Concursului de Eleganta de la Pebble Beach una dintre cele mai opulente decapotabile ale istoriei. Bogatii o vor adora, insa nu o vor putea avea, tinand cont ca este vorba despre un simplu exercitiu de design.

La sfarsitul saptamanii trecute, cei mai importanti producatori auto ai planetei au zburat in California pentru a lua parte la editia din acest an a celebrului Concurs de Eleganta desfasurat pe coasta Pacificului.

De la show-ul intesat cu automobile de colectie si concept car-uri dintre cele mai spectaculoase nu a lipsit nici divizia de lux a companiei Mercedes, Maybach, care a prezentat o versiune decapotabila a modelului Vision 6.

Botezata simplu si, totodata, sugestiv, 6 Cabriolet, impresionanta creatie a nemtilor prezinta un design impozant, inspirat din lumea ambarcatiunilor cu motor si caracterizat de o parte frontala alungita, plus jante pe 24 inch.

Mercedes-Maybach 6 Cabriolet Concept

Numeroase priviri vor atrage, de asemenea, si blocurile optice dispuse orizontal - care, prin dimensiunile lor reduse, contrasteaza grila uriasa si cromata 'instalata' de designerii Mercedes la nivelul aceleiasi parti frontale.

La interior, cu toate ca masoara aproximativ sase metri in lungime, versiunea decapotabila a conceptului Maybach 6 ofera spatiu si dotari de ultima generatie pentru numai doua persoane privilegiate.

Printre atractiile principale intalnite aici se numara insertii de piele Nappa, accente de aur roz, dar si ornamente din lemn masiv, fibra optica de culoare albastra sau logo-urile diviziei de lux a producatorului din Stuttgart.

Nu lipsesc insa din meniu nici tehnologiile de ultima ora, impresionanta creatie a nemtilor anuntand doua afisaje pe parbriz, un display la nivelul panoului de bord si mai multi senzori care monitorizeaza starea pasagerilor.

Mercedes-Maybach 6 Cabriolet Concept

In ceea ce priveste motorizarea, ei bine... noul Mercedes-Maybach 6 Cabriolet mizeaza pe un sistem de propulsie pe masura, format din patru motoare electrice capabile sa genereze o putere maxima de aproximativ 750 CP.

Fisa tehnica este completata in cazul de fata si de un sistem de tractiune integrala, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in mai putin de patru secunde - o performanta demna mai degraba de o sportiva pur sange.

Vestile buna continua cu autonomia totala de peste 500 km si functia de incarcare rapida, care ii permite soferului sa obtina 'carburantul' necesar parcurgerii distantei de 100 km intr-un timp de numai cinci minute.

Mercedes-Maybach 6 Cabriolet Concept

Mercedes-Maybach 6 Cabriolet Concept

Mercedes-Maybach 6 Cabriolet Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Mercedes-Maybach 6 Cabriolet Concept
mai multe