Kia aduce la Frankfurt un concept car misterios

Kia aduce la Frankfurt un concept car misterios
  • Kia pregateste un concept car pentru Salonul Auto de la Frankfurt
  • Automobilul ar putea prefigura un rival japonezul de la Nissan Juke
  • Propulsia conceptului va fi asigurata de un tren hibrid sau complet electric
Distribuie pe Facebook

Sud-coreenii de la Kia au anuntat astazi ca vor profita de Salonul Auto de la Frankfurt din acest an pentru a prezenta in fata intregii planete un nou concept car, concept care s-ar putea materializa intr-un rival pentru japonezul de la Nissan Juke.

Sud-coreenii de la Kia au luat astazi prin surprindere intreaga presa auto, constructorul auto publicand in cursul acestei dimineti primele imagini ale unui misterios concept car ce va debuta in luna septembrie a acestui an, in cadrul evenimentului Frankfurt Motor Show. Din pacate, oficialii companiei nu au oferit nici un fel de informatie concreta cu privire la noul sau automobil, insa exista numeroase voci care sustin ca acesta s-ar putea materializa intr-un rival pentru japonezii de la Nissan Juke.

Pana a afla insa care este adevarul, putem spune ca misteriorul concept car al sud-coreenilor de la Kia iese in evidenta printr-un design exterior dramatic, cu o parte frontala ce se remarca prin numeroase lumini de tip LED, respectiv printr-o grila a radiatorului caracterizata de un aspect neconventional. De asemenea, tot la nivel de exterior avem de trecut in revista si capota bombata a motorului, oglinzile retrovizoare de dimensiuni reduse, dar si aripile laterale proeminente. In ceea ce priveste interiorul, acesta adopta un design minimalist, avand atractii principale precum scaune sport si volan cu parte inferioara plata, plus padele pentru schimbarea vitezelor.

Referitor la motorizare, informatiile cu privire la acest capitol lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa nu ar fi de mirare ca misteriorul concept car al sud-coreenilor de la Kia sa fie pus in miscare de un tren de propulsie hibrid sau complet electric, daca tinem cont de accentele de verde deschis regasite atat la nivelul exteriorului, cat si la nivelul interiorului.

Kia Concept

Kia Concept

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 9 August 2013