Lexus socheaza industria auto cu noul LF-NX Concept

Lexus socheaza industria auto cu noul LF-NX Concept
  • Lexus prezinta la Salonul Auto de la Frankfurt noul LF-NX Concept
  • Prototipul prefigureaza un rival pentru Audi Q5, BMW X3 si Mercedes GLK
  • Sub caroseria dramatic stilizata, se ascunde un tren de propulsie hibrid
Distribuie pe Facebook

Cu formele sale angulare si numeroasele detalii supradimensionate, noul Lexus LF-NX Concept se anunta una dintre cele mai infioratoare aparitii din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Japonezii de la Lexus au luat astazi intreaga industrie auto prin surprindere, constructorul nipon publicand in cursul acestei dimineti primele fotografii oficiale ale noului LF-NX Concept. Asa cum precizam si putin mai sus, automobilul cu pricina va debuta in premiera mondiala la mijlocul saptamanii viitoare, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, si urmeaza sa se remarce printr-unul dintre cele mai agresive design-uri vazute vreodata - lucru valabil atat pentru interior, cat si pentru exterior.

In ceea ce priveste partea tehnica, informatiile oficiale cu privire la acest aspect lipsesc cu desavarsire pentru moment, compania japoneza multumindu-se sa afirme ca prototipul LF-FX gazduieste sub caroseria sa dramatic stilizata, ce se caracterizeaza prin numeroase linii angulare si forme supradimensionate, o noua versiune a trenului de propulsie Lexus Hybrid Drive, adaptata special pentru acest impozant concept-car.

De asemenea, oficialii niponi nu s-a sfiit nici sa afirme ca noul LF-NX Concept "exploreaza potentialul unui crossover de clasa compacta, care sa completeze gama de modele Lexus". Intr-o alta ordine de idei, studiul de design pregatit de constructorul japonez pentru editia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt anticipeaza un automobil care sa lupte impotriva trio-ului german format din Audi Q5, BMW X3 si Mercedes GLK.

Lexus LF-NX Concept

Lexus LF-NX Concept

Lexus LF-NX Concept

Lexus LF-NX Concept

Lexus LF-NX Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Lexus LF-NX Concept
mai multe