Lincoln Continental se pregateste de o revenire spectaculoasa

Lincoln Continental se pregateste de o revenire spectaculoasa
  • Lincoln prezinta la New York Auto Show 2015 un nou Continental
  • Spectaculosul concept car propune o doza nemarginita de lux
  • Propulsia este asigurata de un motor V6 EcoBoost de trei litri
Distribuie pe Facebook

Modelul care a pus marca Lincoln pe harta producatorilor auto de lux se pregateste de o revenire in forta, prima oprire a concept car-ului ce anticipeaza aparitia unei noi generatii avand loc chiar la inceputul lunii viitoare.

Debutand in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto International de la New York 2015, eveniment ce se desfasoara in perioada 3 - 12 aprilie, noul Lincoln Continental se remarca in special prin dimensiunile generoase ale caroseriei, elementele din aluminiu polisat ce contrasteaza clasicul Rhapsody Blue numarandu-se si ele printre atractiile principale ale pachetului exterior.

Acesta-i insa doar inceputul, impresionantul concept car american atragandu-ne atentia si prin grila impozanta a radiatorului, prin blocurile optice echipate cu tehnologia LED si, nu in ultimul rand, prin cele patru tips-uri ale sistemului de evacuare, respectiv jantele pe 21 inch ce ies in evidenta printr-un design cu totul si cu totul unic.

In ceea ce priveste departamentul interior, noul Lincoln Continental pare sa dispuna de toate caracteristicile necesare pentru a lupta de la egal la egal cu ultimele generatii ale modelelor europene de lux - precum Audi A8, BMW Seria 7 sau Mercedes S-Class, impresionantul concept car american gazduindu-si pasagerii intr-o ambianta sinonima cu definitia confortului suprem.

Lincoln Continental Concept

Lincoln Continental ConceptLincoln Continental Concept

Strict si direct la subiect, lista cu ingrediente magice include, insa nu se rezuma la urmatoarele detalii: patru scaune individuale imbracate intr-o combinatie de piele, plus alcantara si reglabile in toate modurile cu putinta, o consola centrala ce se intinde de-a lungul intregului cockpit si care se incheie cu un spatiu de depozitare pentru sticla de sampanie, un sistem audio de inalta fidelitate, compus din 19 difuzoare si oferit alaturi de o tableta frumos integrata in peisaj.

Din punct de vedere tehnic, noul Lincoln Continental propune o motorizare EcoBoost cu sase cilindri in V si capacitate de trei litri, a carei putere maxima ramane momentan un mare mister. Putem preciza, in schimb, ca impresionantul concept car american si-a dat drumul la gura atunci cand a venit vorba despre tehnologiile de care dispune - Lincoln Drive Control, Adaptive Steering, Enhanced Park Assist, Pre-Collision Assist cu functie Pedestrian Detection.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Lincoln Continental Concept
mai multe