Mercedes Concept GLA - Surpriza germanilor pentru Salonul Auto de la Shanghai

Mercedes Concept GLA - Surpriza germanilor pentru Salonul Auto de la Shanghai
Germanii de la Mercedes vor profita de editia din acest an a Salonului Auto de la Shanghai pentru a dezvalui in fata intregii planete noul Concept GLA, automobil ce prefigureaza cel mai mic SUV al constructorului din Stuttgart.
Distribuie pe Facebook

Anticipat de o schita publicata in cursul zilei de ieri si asteptat sa debuteze in premiera mondiala la sfarsitul acestei saptamani, in cadrul Salonului Auto de la Shanghai, noul Mercedes Concept GLA se remarca printr-un aspect stilistic impozant, ce inspira o doza uriasa de agresivitate si sportivitate.

Mercedes Concept GLA

Mai exact, conceptul care prefigureaza cel mai mic SUV din gama constructorului din Stuttgart iese in evidenta prin numeroase detalii estetice dramatic stilizate, designul impunator al partii frontale, aspectul musculos al aripilor laterale si jantele de dimensiuni mai mult decat generoase fiind dintre cele mai evidente.

Mercedes Concept GLA

In ceea ce priveste aspectul interior, noul Mercedes Concept GLA se bucura in mare parte de aceleasi linii si forme precum recent lansatele A, respectiv B-Class, cu mentiunea ca in cazul de fata avem de-a face si cu o configuratie 2+2 a scaunelor, respectiv materiale de inalta calitate.

Mercedes Concept GLA

Pe plan tehnologic, automobilul constructorul din Stuttgart impresioneaza prin proiectoarele cu raze laser, care pot fi folosite atat pentru iluminarea drumului, cat si pentru a proiecta imagini sau filme de pe smartphone, respectiv internet. Important de precizat, proiectoarele sunt detasabile si pot fi altfel luate si natura, pentru un maximum de aventura.

Mercedes Concept GLAMercedes Concept GLA

In ceea ce priveste aspectul tehnic, noul Mercedes Concept GLA se poata lauda cu un propulsor turbo de doi litri, numai bun pentru a pune la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 211 CP. Intreaga putere este livrata tuturor celor patru roti, prin intermediul unei transmisii cu sapte rapoarte si dublu-ambreiaj.

Mercedes Concept GLA

Asa cum precizam si initial, noul Mercedes Concept GLA este construit pe platforma MFA si previzualizeaza viitorul crossover GLA, care va fi disponibil si intr-o versiune de inalta performanta GLA45 AMG.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (44) Poze Mercedes Concept GLA
mai multe