Mini planuieste sa intre si in liga masinilor de teren

Mini planuieste sa intre si in liga masinilor de teren
Compania Mini are in derulare 5 proiecte inedite. Momentan, acestea sunt la stadiul de concept-car, insa unele sunt chiar promitatoare si le putem vedea pe strazi foarte curand.
Distribuie pe Facebook

Pentru a relansa brandul Mini in forta, BMW a apelat la mai multi creatori pentru a propune cateva modele viitoare. Se pare ca gigantul german are de gand sa relanseze marca britanica, facand-o o marca completa, cu autoturisme din toata gama, de la masini "mini" pana la cele de teren.

Astazi, de la Mini, cunoastem masinuta in 3 usi, cabrioletul, break-ul Clubman si micutul Countryman. In afara de acestea, se pare ca Mini mai are cateva propuneri "indecente" cu modele inedite si interesante. Printre acestea, noile modele de coupe si roadster au fost deja prezentate la salnul de la Frankfurt din 2009. In plus, acum se anunta un Mini... si mai mic, gata sa rivalizeze cu Smart Fortwo si Toyota iQ. O masinuta economica cu doua locuri ce se anunta a fi dezvaluita la urmatorul salon de la Geneva. Si cum imaginatia nu are limite, si acest mini-Mini va fi restilizat intr-un model de 4x4 la scara redusa, un Mini Canyon, cu transmisia de la Countryman.

Poate cel mai interesant model anuntat la salonul de la Detroit, Beachcomber Concept, se vrea a fi un autoturism mic de teren, cu forme si dotari inovative. Insa momentan nu se stie daca acest model va intra in productie sau daca va ramane doar un alt concept-car propus de designerii de la BMW.


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 2 August 2010