Noua masina de la Audi e la ani lumina in fata rivalilor: are faruri care proiecteaza jocuri video pe pereti! Cum functioneaza in realitate

Noua masina de la Audi e la ani lumina in fata rivalilor: are faruri care proiecteaza jocuri video pe pereti! Cum functioneaza in realitate
  • Noua masina de la Audi e la ani lumina in fata rivalilor
  • Are faruri care proiecteaza jocuri video pe pereti!
  • Cum functioneaza in realitate
Distribuie pe Facebook

Aceeasi spectaculoasa creatie se mai poate lauda - printre altele, si cu o caroserie capabila sa reflecte caldura soarelui, pastrand astfel interiorul racoros chiar si pe parcursul verii.

Prezentata publicului larg inca din prima jumatate a anului trecut - in urma cu mai bine de 365 de zile, fabuloasa masina cunoscuta sub denumirea de A6 E-tron nu mai necesita niciun fel de introducere. Asamblata pe noua arhitectura Premium Platform Electric, dezvoltata alaturi de Porsche, respectiva creatie impresioneaza in special prin farurile configurabile Digital Matrix LED - capabile sa proiecteze diferite lucruri, inclusiv jocuri video.

Audi A6 E-tron

Insotita de doua motoare electrice si un total de pana la 476 de cai - livrat, mai mult sau mai putin surprinzator, de la persoana la persoana, rotilor de pe ambele punti, aceeasi berlina cu alura de fastback a mai pregatit si o vopsea inovatoare, botezata Heliosilver, despre care se spune ca ar reflecta caldura soarelui, astfel fiind redusa durata utilizarii instalatiei de aer conditionat.

Lista atractiilor principale continua cu o baterie uriasa - cu o capacitate de circa 100 kWh, respectivul Audi promitand sa bifeze puncte aflate si la peste 700 de kilometri distanta cu doar un singur plin de carburant. De cealalta parte, datorita arhitecturii pe 800 de volti, durata unei incarcari de la 5 la 80% nu depaseste 25 de minute, pe cand zece minute petrecute la pompa - cu ghilimelele de rigoare, se traduc printr-o autonomie de 300 de kilometri.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (49) Poze Audi A6 E-tron
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 3 Iunie 2022