Noua masina de la BMW e nebunie curata: are caroserie care isi schimba culoarea la apasarea unui buton. Cum arata in realitate

Noua masina de la BMW e nebunie curata: are caroserie care isi schimba culoarea la apasarea unui buton. Cum arata in realitate
  • Noua masina de la BMW e nebunie curata
  • Are caroserie care isi schimba culoarea la apasarea unui buton
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Daca aceasta tehnologie - ce poate fi aplicata si nivelul departamentului interior, va ajunge sau nu pe automobilele de serie, ramane de vazut.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape 15 luni - inca de la finalul anului 2020, prima generatie a masinii pe care compania BMW o vinde sub denumirea de iX a revenit de curand, chiar saptamana trecuta, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: specialistii celebrului producator bavarez de automobile au pus la punct o varianta capabila sa isi schimbe nuanta exterioare la simpla apasare a unui buton - botezata iX Flow, daca te intrebai cumva.

BMW iX Flow cu E Ink

BMW iX Flow cu E Ink

BMW iX Flow cu E Ink

Aflata in stadiul de concept, impresionanta versiune - lansata, cu surle si trambite, acum circa opt zile, foloseste un invelis special la nivelul caroseriei cu cinci usi.

Schimbarea nuantei exterioare se datoreaza - dupa cum precizam, de asemenea, si anterior, la momentul premierei oficiale, tehnologiei electroforetice care, atunci cand este stimulata prin semnale electrice, aduce la suprafata diferiti pigmenti de culoare. Potrivit comunicatului oficial de presa - ce are ca subiect principal, inutil de mentionat, spectaculoasa masina prezentata de bavarezii de la BMW, si publicului larg, sub denumirea de iX Flow cu E Ink.

Fisa cu specificatii de ordin tehnic nu reprezinta decat un mister si o necunoscuta de proportii - insa respectivul automobil ar putea oferi doua motoare electrice.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (49) Poze BMW iX Flow cu E Ink
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 21 Ianuarie 2022