Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are nu mai putin de 843 de cai si 1.470 de Newton-Metri sub capota! Cum arata in realitate

Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are nu mai putin de 843 de cai si 1.470 de Newton-Metri sub capota! Cum arata in realitate
  • Noua masina de la Mercedes e nebunie curata
  • Are nu mai putin de 843 de cai si 1.470 de Newton-Metri sub capota!
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 km/h ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea in cel mult 3.0 secunde.

Prezentata intregii planete acum mai bine de trei saptamani si jumatate, inca din prima parte a lunii lui septembrie, cea mai recenta creatie marca Mercedes stie - cu siguranta, cum sa impresioneze. Denumit simplu, dar sugestiv AMG GT Concept E Performance, spectaculosul proiect, care are la baza proaspat relansatul AMG GT, se remarca atat prin spoilerele agresiv stilizate - insotite de prize supradimensionate, respectiv un difuzor masiv de aer, cat si prin pragurile proeminente sau eleronul fix de la nivelul hayonului.

Lista ingredientelor care compun reteta caracteristica departamentului exterior se incheie, intr-un final, cu o evacuare cvadrupla si jante cu diametrul de 21 de inch, in spatele carora se ascund discuri de franare carbon-ceramice, pe cand meniul de la interior nu reprezinta, la momentul de fata, decat un mare mister; cu mentiunea ca viitorii pasageri ar trebui sa descopere, mai mult ori mai putin surprinzator, si doua displayuri diferite, unul pentru instrumentele de bord digitale, altul pentru sistemul de infotainment MBUX, o instalatie audio de inalta fidelitate, scaune de tip scoica.

Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroomuri - la vanzare, in urmatoarea perioada de timp, incepand cu anul 2024, varianta de serie a proiectului promovat de compania Mercedes sub denumirea de AMG GT Concept E Performance va gazdui, cel mai probabil, sub capota un propulsor V8 biturbo de 4.0 litri si undeva in jurul a 639 CP, pe benzina, cuplat la o transmisie automata in noua rapoarte. Acestuia i se va alatura un motor electric cu o putere de 204 CP si, mare atentie, propria cutie de viteza - in doua trepte.

Drept urmare, persoana de la volan va putea experimenta - la apasarea pedalei de acceleratie, un total sinonim cu 843 de cai putere si 1.470 Nm, indeajuns pentru ca problema sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea intr-un interval mai mic de 3.0 secunde, viteza de top depasind ulterior 300 km/h.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 6 Octombrie 2023