Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are panouri solare la exterior si un display 8K de 47.5 inch la interior!

Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are panouri solare la exterior si un display 8K de 47.5 inch la interior!
  • Noua masina de la Mercedes e nebunie curata
  • Are panouri solare la exterior si un display 8K de 47.5 inch la interior!
Distribuie pe Facebook

Impresionanta creatie a nemtilor se mai poate lauda - totodata, si cu un consum echivalent cu 1.0 litri de combustibil fosil la 100 de kilometri.

Prima jumatate a anului 2022 marcheaza debutul unui nou concept spectaculos de la Mercedes-Benz, nemtii prezentand zilele acestea noul Vision EQXX - un sedan cu alura de coupe si coeficient aerodinamic record: 0.17, conform comunicatului oferit presei si publicului larg.

Lista atractiilor principale continua la interior - acolo unde impresionanta creatie se poate lauda, printre altele, si cu un display color cu diagonala de 47.5 inch si, daca mai trebuia precizat, rezolutia 8K, potrivit oficialilor companiei producatoare.

Reteta specifica noului si, totodata, spectaculosului Mercedes Vision EQXX cuprinde inclusiv scaune imbracate in Deserttex - o tapiterie realizata din fibre de cactus, dar si accente de Mylo - un material fabricat din miceliu, sau detalii din plastic rezultat din reciclarea scutecelor.

Mercedes Vision EQXX

Mercedes Vision EQXX

Sub capota, impresionanta creatie a nemtilor mizeaza pe un motor electric cu circa 204 cai si, mult mai important decat atat, o baterie cu capacitatea de 100 kWh - cu 50% mai mica si cu 30% mai usoara decat cea montata pe actualul EQS, aparent.

Valoarea caracteristica probei 0 - 100 de kilometri pe ora nu reprezinta - in clipa de fata, decat un mare mister, sefii Mercedes-Benz preferand sa afirme - in schimb, ca autonomia noului si spectaculosului concept botezat Vision EQXX depaseste pragul de 1.000 de kilometri.

De asemenea, despre impresionanta creatie a nemtilor mai trebuie spus si ca are nevoie de mai putin de 10 kWh de energie electrica pentru a parcurge distanta de 100 de kilometri - ce echivaleaza cu 1.0 litri de combustibil fosil la 100 de kilometri.

Fisa cu specificatii tehnice continua cu o greutate de numai 1.750 de kilograme - cu secretul noului si spectaculosului Mercedes Vision EQXX cuprinzand inclusiv discuri de franare din aluminiu, jante din magneziu, dar si portiere din plastic ranforsat cu fibra de sticla si carbon.

Oferta impresionantei creatii a nemtilor se incheie, intr-un final, cu panoul solar de la nivelul plafonului - ce asigura energia electrica necesara parcurgerii a pana la 25 de kilometri, si o arhitectura de 900 de volti - "vinovata" de incarcari mega-rapide.

Mercedes Vision EQXX

Mercedes Vision EQXX

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (124) Poze Mercedes Vision EQXX
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 5 Ianuarie 2022