Noua masina de la Volvo are un interior unic in lume: trei scaune individuale si un plafon care afiseaza aurora boreala

Noua masina de la Volvo are un interior unic in lume: trei scaune individuale si un plafon care afiseaza aurora boreala
  • Volvo prezinta la Beijing conceptul S90 Ambience
  • Automobilul suedez are un interior unic in lume
  • Meniul include trei scaune si un plafon inedit
Distribuie pe Facebook

Programata sa ia startul peste numai doua zile, editia din acest an a Salonului Auto International de la Beijing urmeaza a gazdui premiera mondiala a probabil celei mai luxoase masini din istoria companiei Volvo.

Devenita parte integranta a companiei Mercedes, divizia Maybach nu este singura care vrea sa redefineasca perceptia clientilor asupra definitiei luxului suprem. Drept urmare, controversata creatie cunoscuta sub denumirea Ultimate Luxury nu este singura surpriza de care amatorii de produse de lux vor avea parte in cadrul editiei din acest an a Salonului Auto International de la Beijing.

Programata sa ia startul peste numai doua zile, cea mai mare sarbatoare a industriei constructoare de masini de la sfarsitul lunii aprilie va gazdui inclusiv premiera mondiala a bijuteriei Volvo S90 Ambience. Bijuterie care, la randul ei, se inscrie la categoria concept car-urilor si impresioneaza, in mod evident, prin dotarile si echipamentele alaturi de care isi intampina pasagerii.

Comparativ cu propunerea diviziei Mercedes-Maybach, creatia companiei suedeze duce categoria lipsa... atat a florilor, cat si a setului de ceai. Cea din urma surpriza care va putea fi admirata in carne si oase cu ocazia editiei din acest an a Salonului Auto International de la Beijing scoate in schimb, la iveala, o configuratie cu doar trei scaunele individuale, daca iti vine a crede asa ceva.

Lipsa unui loc pentru pasagerul din dreapta soferului nu este insa singura idee inedita din spatele conceptului Volvo S90 Ambience. In acelasi timp, compania suedeza a instalat tweetere in tetiere, un dispensator de parfum, plus un sistem care proiecteaza diverse scene din natura la nivelul plafonului - inclusiv celebrele Lumini ale Nordului sau, daca vrei, aurora boreala.

Si mai interesanta este modalitatea in care oaspetii isi aleg modul in care vor sa fie transportati: prin accesarea unei aplicatii speciale pentru telefonul mobil.

Volvo S90 Ambience Concept

Volvo S90 Ambience Concept

Volvo S90 Ambience Concept

Volvo S90 Ambience Concept

Volvo S90 Ambience Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Volvo S90 Ambience Concept
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 23 Aprilie 2018