Noul VW Golf GTI Clubsport are 265 CP si debuteaza la Worthersee 2015

Noul VW Golf GTI Clubsport are 265 CP si debuteaza la Worthersee 2015
  • VW prezinta oficial noul Golf GTI Clubsport
  • Hot-hatch-ul german gazduieste sub capota 265 CP
  • Versiunea de productie debuteaza anul viitor
Distribuie pe Facebook

Deconspirat de o serie de schite oficiale scapate pe internet la sfarsitul saptamanii trecute, noul VW Golf GTI Clubsport ni se dezvaluie astazi in toata splendoarea sa, in primele fotografii oficiale.

Proiectat special pentru editia din acest an a evenimentului Worthersee Treffen, conceptul producatorului german de automobile iese in evidenta atat printr-un set de spoilere agresiv stilizate, cat si printr-o pereche de jante de dimensiuni generoase.

Nu lipsesc de la exterior, de asemenea, nici pragurile proeminente, eleronul pentru plafon sau evacuarea dubla, lista cu imbunatatiri vizuale continuand cu volanul sport in trei spite si scaunele fata ce ofera un suport lateral considerabil.

In ceea ce priveste departamentul tehnic, principala surpriza o reprezinta motorul turbo de doi litri modificat pentru un total de 265 de cai putere si echipat inclusiv cu o functie overboost pentru un plus de performanta disponibil pentru cateva momente.

Livrarea valorilor maxime catre puntea fata se face prin intermediul unei transmisii DSG cu sase rapoarte - acompaniata de diferentialul electronic XDS, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se astfel in mai putin de 6.4 secunde.

Informatiile oficiale cu privire la noul Volkswagen Golf GTI Clubsport se opresc pentru moment aici, nu inainte insa de a ne dezvalui ca o versiune de productie va fi oferita spre vanzare incepand cu 2016.

Cat va pastra aceasta din design-ul si performantele variantei concept ramane de vazut, o alta mare necunoscuta fiind reprezentata de pretul de pornire la care va fi comercializat hot-hatch-ul producatorului german de automobile - exceptand faptul ca suma respectiva va fi pozitionata intre cele cerute pentru Golf-ul GTI, respectiv Golf-ul R.

VW Golf GTI Clubsport

VW Golf GTI ClubsportVW Golf GTI Clubsport

VW Golf GTI Clubsport

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze VW Golf GTI Clubsport
mai multe