Primul BMW XM din istorie, anuntat oficial. Cel mai exclusivist SUV al bavarezilor ar putea oferi pana la 750 de cai sub capota

Primul BMW XM din istorie, anuntat oficial. Cel mai exclusivist SUV al bavarezilor ar putea oferi pana la 750 de cai sub capota
  • Primul BMW XM din istorie, anuntat oficial
  • Cel mai exclusivist SUV al bavarezilor ar putea oferi pana la 750 de cai sub capota
Distribuie pe Facebook

Debutul oficial a fost programat pentru data de 29 a lunii noiembrie, asa cum precizam - de altfel, si anterior.

Surprins de-a lungul ultimelor saptamani - cu diferite ocazii, in nenumarate filme si fotografii spion, BMW-ul despre care se afirma ca va ajunge in showroom-uri - la vanzare, sub denumirea (de) X8 a revenit de curand, in cursul zilei de astazi, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: respectivul SUV a fost anuntat oficial de sefii companiei producatoare.

Aflat momentan in stadiul de concept, viitorul XM si-ar putea intampina potentialii clienti si cumparatori alaturi de o gama de motorizari extrem de variata - cu lista cu optiuni fiind asteptata sa cuprinda inclusiv un sistem de propulsie PHEV cu pana la 750 de cai sub capota, sustin anumite surse.

In plan vizual, respectivul SUV nu reprezinta decat un mare mister si o necunoscuta de proportii - exceptie facand partea frontala, primul teaser publicat oficial de sefii companiei producatoare scotand la iveala - pe langa amplasarea nonconformista a luminilor, si o grila de dimensiuni biblice. Capabila sa creeze adevarate crize de ras, fara gluma sau exagerare (sau nu).

Disponibil la vanzare de anul viitor sau, cel mai tarziu, din 2023 - in schimbul unei sume care urmeaza sa fie anuntata ulterior, primul BMW XM din istorie ar trebui sa concureze impotriva unor produse precum Porsche Cayenne Coupe, Lamborghini Urus si, de ce nu, Aston Martin DBX.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 18 Noiembrie 2021