Primul BMW X8 din istorie, surprins in teste pe strazile Germaniei. Cel mai exclusivist SUV al bavarezilor ar putea oferi pana la 750 de cai sub capota

Primul BMW X8 din istorie, surprins in teste pe strazile Germaniei. Cel mai exclusivist SUV al bavarezilor ar putea oferi pana la 750 de cai sub capota
  • Primul BMW X8 din istorie, surprins in teste pe strazile Germaniei
  • Cel mai exclusivist SUV al bavarezilor ar putea oferi pana la 750 de cai sub capota
Distribuie pe Facebook

O versiune concept a mult anticipatului model de lux ar putea debuta oficial in mai putin de trei saptamani, in data de 29 a lunii noiembrie.

Compus din nu mai putin de opt vehicule diferite, daca este sa punem la socoteala si proaspat lansatul iX, celebrul portofoliu compus din SUV-uri si crossovere de la BMW se va imbogati, curand, cu un nou membru. Intr-o alta ordine de idei, echipei formate din produsele X1, X2, X3, X4, X5, X6, X7 si iX i se va alatura, in viitorul relativ apropiat, si un X8 sau XM, in functie de sursa.

Asteptata cu sufletul la gura, respectiva masina nu reprezinta decat un mare mister si la momentul de fata, insa anumite voci precizeaza ca printre variantele puse la dispozitia clientilor se va regasi si o configuratie echipata cu un sistem de propulsie plug-in hybrid capabil sa livreze rotilor de pe ambele punti pana la 750 de cai.

De altfel, primul BMW X8 din istorie ar putea deveni o cunoscuta in aproximativ 17 zile, ultimele zvonuri si speculatii anuntand ca automobilul gandit sa concureze impotriva unor nume precum Lamborghini Urus va debuta in data de 29 noiembrie a anului curent. Ce este drept, vorbim despre un concept car, automobilul de serie urmand a-si face aparitia, la vanzare, ulterior.

Situatia actuala a celui mai exclusivist SUV al bavarezilor cuprinde inclusiv multiple imagini ale unui prototip fotografiat, complet camuflat la nivelul caroseriei cu cinci portiere in dotare, pe strazile Germaniei, cu respectivul exemplar reusind sa atraga insa atentia prin design-ul si marimea jantelor ce ascund etriere de culoare rosie.

BMW X8 - Poze spion noi

BMW X8 - Poze spion noi

BMW X8 - Poze spion noi

Sursa foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 12 Noiembrie 2021