Primul BMW XM din istorie a debutat oficial. Cel mai exclusivist SUV al bavarezilor ofera 750 de cai si 1.000 de Newton-Metri. Cum arata in realitate

Primul BMW XM din istorie a debutat oficial. Cel mai exclusivist SUV al bavarezilor ofera 750 de cai si 1.000 de Newton-Metri. Cum arata in realitate
  • Primul BMW XM din istorie a debutat oficial
  • Cel mai exclusivist SUV al bavarezilor ofera 750 de cai si 1.000 de Newton-Metri
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu reprezinta - pentru moment, decat un mister, insa modelul de top ar putea costa - de ce nu, peste 150.000 de euro.

Anuntat in urma cu doar cateva zile, conceptul primului BMW XM din istorie stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privit de la exterior, cel mai exclusivist SUV al bavarezilor se remarca numaidecat prin dimensiunile generoase ale grilei frontale - aflata in contrast cu luminile de zi aproape infime, insa adevarul este ca nici capota ventilata a motorului, aripile laterale extrem de bine conturate sau blocurile optice posterioare insotite de un design nonconformist nu vor trece complet neobservate - ba dimpotriva, am putea spune.

BMW Concept XM

BMW Concept XM

BMW Concept XM

Evacuarea cvadrupla si jantele din aliaj cu diametrul de 23 inch promit sa atraga - la randul lor, atentia tuturor, lista atractiilor interioare continuand la nivel de interior - acolo unde impozantul model prezinta o combinatie interesanta de carbon, cupru si piele cu aspect vintage, livrata la pachet alaturi de un panou curbat ce gazduieste doua display-uri uriase, de scaune fata cu tetiere incorporate, de un volan cu parte inferioara plata, o bancheta spate neobisnuita, plafon iluminat s.a.m.d.

In plan tehnic, conceptul primului XM din istoria BMW a pregatit atat un propulsor pe benzina - cu opt cilindri in dotare, cat si un motor electric de inalta performanta, combinatia respectiva conferindu-i celui mai exclusivist SUV al bavarezilor circa 750 de cai si 1.000 de Newton-Metri, potrivit unui comunicat de presa publicat anterior. Performantele in linie dreapta vor fi anuntate ulterior, printre certitudinile specifice clipei de fata numarandu-se si data startului productiei de serie: ultima jumatate a anului 2022, din pacate / fericire.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (68) Poze BMW Concept XM
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 10 Decembrie 2021