Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Noua masina a depasit jumatate din totalul vanzarilor

Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Noua masina a depasit jumatate din totalul vanzarilor
  • Toata lumea se inghesuie sa o cumpere
  • Noua masina a depasit jumatate din totalul vanzarilor
Distribuie pe Facebook

Disponibila in schimbul unei sume de aproximativ 200.000 de euro, aceasta gazduieste in compartimentul motor un V8 de patru litri si provenienta Mercedes-AMG.

Prezentata publicului larg in urma cu (mai putin de) doi ani, prima generatie a masinii oferite de Aston Martin sub denumirea de DBX reprezinta un mare succes comercial. Gandita special pentru a concura impotriva unor nume precum Bentley Bentayga si Lamborghini Urus - printre altele, aceasta a reusit sa adune undeva in jurul a 2.186 de comenzi in intervalul de timp ianuarie - septembrie 2021.

Ca o comparatie, numarul celorlalte produse vandute de conducerea companiei cu sediul in Marea Britanie, in perioada mentionata anterior - in randurile de mai sus, nu a depasit 2.064 de unitati.

Noul Aston Martin DBX

Noul Aston Martin DBX

Noul Aston Martin DBX

Gandita (special) pentru a concura impotriva unor nume precum Bentley Bentayga si Lamborghini Urus - daca mai trebuia cumva precizat, prima generatie a masinii oferite de Aston Martin sub denumirea de DBX gazduieste in compartimentul motor un V8 cu doua turbine si capacitatea cilindrica de patru litri. Imprumutat din gama Mercedes-AMG, acesta livreaza persoanei de la volan 550 de cai.

O cutie automata cu noua rapoarte completeaza - alaturi de un sistem inteligent de tractiune integrala, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 4.5 secunde, aparent.

Totodata - cu (pedala de) acceleratie la podea, prima generatie a masinii oferite de Aston Martin sub denumirea de DBX atinge o viteza maxima de 291 de kilometri pe ora. Seria vestilor bune continua cu design-ul extrem de spectaculos de la nivelul departamentului exterior, pe cand meniul caracteristic interiorului impresioneaza atat prin calitatea materialelor, cat si prin tehnologiile disponibile.

Noul Aston Martin DBX

Noul Aston Martin DBX

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (40) Poze Noul Aston Martin DBX
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 4 Noiembrie 2021